Montgomery Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) před 1 hodinou, Tomak napsal: Konečně mi to došlo Upraveno 29. července uživatelem Montgomery 1 2
šíma Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Mě to taky chvíli trvalo. Ale to pořadí, no nevím, nevím...
KFL Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Ta kočka je moc velká a tlustá na 100M views... 3
Tomak Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) V této souvislosti si vzpomínám, jak jsem chtěl dát přes web rezervaci do jindřichohradecké restaurace “Černej pták” a první výsledek po zadání klíčového slova byl “Černej pták a asijská ku…” (a poslední slovo nebylo “kuchyně”, což jasně dokresloval explicitní obrázek) Upraveno 29. července uživatelem Tomak
LovecK Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 43 minutami, Tomak napsal: V této souvislosti si vzpomínám, jak jsem chtěl dát přes web rezervaci do jindřichohradecké restaurace “Černej pták” a první výsledek po zadání klíčového slova byl “Černej pták a asijská ku…” (a poslední slovo nebylo “kuchyně”, což jasně dokresloval explicitní obrázek) ono to bere historii z prohlížeče, že? 4
odjinud Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) Kdosi doplnil relativně známej mravoučnej obrázek (prvni dva) o dalsi dve, lehce nekorektní pole... Upraveno 29. července uživatelem odjinud 3 2 1
Tomak Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 25 minutami, Radek124 napsal: To mi připomnělo tento 1
filo-boxer Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července před 12 minutami, Moty napsal: Já to nechápu 2
Ajaj Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července ok. Měl jsem do dát do sekce “hádanky”. Na původní fotce je dole uvedeno to otočit
JR_2010 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Stejně to nechápu...když chce frajer vidět k...u, proč by měla posílat fotku postele, to se může podívat na Favi a tam si vybere i hezčí. 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se