Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 26 minutami, Tomak napsal:

Jestli je na tom obrázku “předtím a potom”, tak vcelku obstojný výsledek 😉

Nemyslím si, ale možná by stačilo jen shodit 20 kg. 

Odesláno

Nene, to foto vpravo je skutečný Beckham v r. 2016, foto Vouge, ale zaujal mě pravý spodní roh, to na originální fotce asi není, co nosí? 😁

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Lynx12 napsal:

Piloti, vyhýbejte se Brnu 🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Asi nějaký takový si představuje 😄: Tenhle obrázek mi vyskočil v hlavě okamžitě potom, co jsem překonal prvotní zaražení nad tím textem 😄

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem tommasini
  • Haha 1
Odesláno

…rozesmálo mě to, takže dávám sem. Vlákno ultrabizzzár tu totiž nemáme🤷🏻‍♂️ Skutečnost fakt předčí nejdivočejší fantazii😂. Tvl, jak tohle někoho napadne???🤪

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ve-francii-evakuovali-nemocnici-pacient-mel-v-konecniku-granat-z-prvni-svetove-valky/r~aaa29d7aa5b2c2fe37edd72bf8360108/

Odesláno
před 5 hodinami, tommasini napsal:

Asi nějaký takový si představuje 😄: Tenhle obrázek mi vyskočil v hlavě okamžitě potom, co jsem překonal prvotní zaražení nad tím textem 😄

Harley Davidson and Marlboro man 😁🤘

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Hugleikur Dagsson

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, Jone napsal:

…rozesmálo mě to, takže dávám sem. Vlákno ultrabizzzár tu totiž nemáme🤷🏻‍♂️ Skutečnost fakt předčí nejdivočejší fantazii😂. Tvl, jak tohle někoho napadne???🤪

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ve-francii-evakuovali-nemocnici-pacient-mel-v-konecniku-granat-z-prvni-svetove-valky/r~aaa29d7aa5b2c2fe37edd72bf8360108/

a v článku 

Upraveno uživatelem VS
Odesláno
před 2 hodinami, Hector_24 napsal:

Už tímto způsobem v reálu přišli o civilní letadlo 

https://www.idnes.cz/technet/technika/pilot-posadil-dite-k-rizeni-dopravniho-letadla-vsichni-zemreli.A071119_162403_tec_technika_pka

• Sad 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...