VintageLover Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Mi připomnělo školení... Holt, ten jih moravy se s ničím a nikým nesere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Skoro, jak porada se Světlíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 https://twitter.com/masinko/status/1272486838813569025?s=21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Tak ja to chapu, bez spodaru je o 5dkg lehci :-) Treba ja se vazim zasadne rano, predtim nejim a nepiju a cekam az po zachode:-) ... a samozrejme taky nahej. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 To všichni. Vyjma Afričana, ten se váží v ponožkách aby mu smart váha neukazovala % tuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 ... a da sa tym smart vaham verit % tuku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 podle toho, kolik to naměří - když málo, tak je to určitě přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Musel jsem to na tocit IMG_2050.MOV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Bejt to moje stará, taky by si ani nevšimla že zadní stěrač nestírá protože jí ho někdo urval. Takhle si tím aspoň nasucho nedodře okno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 4 hodinami, jovani napsal: ... a da sa tym smart vaham verit % tuku? Je lepší něco, co má snímače i na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Co si pamatuju, tak mi to měřilo i ve fuskách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 4 hodinami, Tichus napsal: Co si pamatuju, tak mi to měřilo i ve fuskách... no když jsi je měl propocené skrz na skrz, tak to měří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 no když jsi je měl propocené skrz na skrz, tak to měří Nn, ráno nasazené suché. Taky mě to překvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Pelta o svých poměrech na dotaz soudkyně: Nepiju, nefetuju Jsem zaměstnán ve svém klubu FK Jablonec. Můj měsíční příjem je v malých statisících. Kolem 200–300 tisíc měsíčně. Vlastním nemovitost, restauraci Žižkův vrch, jsem akcionář společnosti FK Jablonec, vlastním dům s nebytovými prostorami a byty na jablonecké pěší zóně. A kolik mám na účtu? Kdo dělá fotbal, na účtu nic nemá a na peníze čeká. Jsem nízkonákladovej, nepiju, nefetuju. Když jdeme s manželkou na večeři, většinou to platí ona z karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Dyk von ten fotbal nedela pro sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 On má z toho soudu dobrou srandu...naštěstí víme, že umí i seriozně odpovídat. https://www.youtube.com/watch?v=O8JeksmRwkc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 V zájmu civilizace si Arnold Schwarzenegger bude muset změnit příjmení. Zatím se neví zda bude měnit tu část se Schwarze nebo Negger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 @Tom4: Kolega Miták už tady dělal etymologický rozbor, proč Arnoldovo příjmení neznamená "černej negr", ale "někdo původem ze Schwarzeneggu" Ale je fakt že pro progresivistické pizdy se sprejem asi nebude Chronomag tím nejpopulárnějším názorotvorným médiem - žádné sebemrskačství za vykořisťování černého muže/ženy/transek, žádné nabídky sociálního sharingu rolexek, vyloženě neveganské kulinárium, vysmívání konzumentům prány, řemínky ze zvířecích kožek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se