Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 15 minutami, Tom4 napsal:

Ano, i na to již bylo myšleno. 96% hliněný kuličky, lbgtmfk comunity si bude hrát se skleněnými duhovkami. ;)

Nojo, ale uz to je rozdil, nemuze mit nekdo jinou kuličku přeci. Vsichni musime mít stejný, nejlíp stejne hnusný.  Jinou kuličkou bys okamžitě dal najevo nevhodný, společensky nepřijatelný názor. Třeba že TO s těma koulema nemusí být úplně ve všem stejný jako TO s těma kozama, nebo že na světě existujou barvy. To všechno ta kulička může ukázat,  bacha na to!🥴

...moc humor to teda neni ale....sorry jako 🤨

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Liqid napsal:

Pravdu má to děvče - ale desítka je také víc než pětka, to by se mělo taky změnit. Všechny karty by měly mít stejnou hodnotu! A u mariášek zrušit ty nechutně machistické kule a žaludy!

Odkaz ke komentáři

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

...a co teprve cerny globin na boty!

Ale abych nebyl uplne offtopic, pripomeli ste mi jeden:

Bily manazer se vraci ze sve kancelare z Wall Streetu a kouka, jak jde proti nemu cernoch a v ruce ma laptop. Rika si v duchu: "To je zvlastni, ten vypada uplne presne jako ten muj! Ale muj to byt nemuze, ten muj je urcite doma a cisti mi boty!"

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Xenomorfus napsal:

...a co teprve cerny globin na boty!

Ale abych nebyl uplne offtopic, pripomeli ste mi jeden:

Bily manazer se vraci ze sve kancelare z Wall Streetu a kouka, jak jde proti nemu cernoch a v ruce ma laptop. Rika si v duchu: "To je zvlastni, ten vypada uplne presne jako ten muj! Ale muj to byt nemuze, ten muj je urcite doma a cisti mi boty!"

Já ho znám v první osobě:)

jdu si takhle Londýnem a najednou vidím n3gr4 ....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...