rmx Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Před hodinou, AndyAaron napsal: Hele, jeste mi neni uplne jasny - kdo plati ten obed? Oni nebo ja? At vim, kolik si s sebou vzit... Před dezertem muí bejt rozhodnuto, když to jako nevypadá, tak se vymluvit na toaletu a pryč, protože nemít Rolády a ještě cálovat oběd, to by jednoho trápilo celej zbytek života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 No jo, ale co dneska? Objednat velkomožnému panu AD krabičku nudlí na rozvoz u rohlik.cz a pak ho s pokerovou tváří hodinu přes Teams/Skype/Zoom masírovat že jsou echt přímo od Pohlreicha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 No jo, ale co dneska? Objednat velkomožnému panu AD krabičku nudlí na rozvoz u rohlik.cz a pak ho s pokerovou tváří hodinu přes Teams/Skype/Zoom masírovat že jsou echt přímo od Pohlreicha? Dneska dáš rovnou full access na svůj OnlyFans účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Stará Rut se dře v kuchyni s nádobím po té, co vyprala, vyžehlila, vydrhla podlahy, uvařila atd. a Moše se válí u televize. Rut jen tak utrousí směrem ke kanapi "Moše, já už to nezvládám takhle celý dny dřít" a Moše odtuší "Na ja na, když v noci spíš, tak vono se ti to nahromadí"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 A to jsou na to v té domácnosti dvě, jestli je ten vtip gramaticky správně. Co má říkat třeba chudák Sára nebo Rebeka ze sousedství, které jsou na to doma úplně samy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 15 minutami, martar napsal: A to jsou na to v té domácnosti dvě, jestli je ten vtip gramaticky správně. Co má říkat třeba chudák Sára nebo Rebeka ze sousedství, které jsou na to doma úplně samy? Tak tomu moc nerozumim. Proc dve? https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Moše https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Rút_(jméno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Stará Rut a Rut (ml.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 11 minutami, Tom4 napsal: Stará Rut a Rut (ml.) Jo taak. To me nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Ale prd. Mladá se může jmenovat jakkoli. Nápověda: Rut (stará) ten den myla jen to nadobí, tak nevím na co si jako stěžovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Aha, po-té, to jsem přehlédl asi sslabší káva po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Karlos tu na to peče, tak jsem to vzal jednorázově za něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Martar, dal pokoj a neužil se židovském hamtec, tam je to s mezírkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 *naučil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 ... a stejně jako Karlos jsem to slíznul. Tady je svět ještě v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 @martar Ber to s rezervou, je zde všeobecně známo, že jestli něco nemáš rád, tak jsou to překlepy a tlouštíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 (upraveno) Přesně tak. A nic na tom neměni ani mých 105 kg a editace teměř každého přispěvku Abych vratil vlakno účelu: - Izáku, až se vezmeme, budu s tebou sdílet všechny tvé obavy a starosti… – Ale, Sára, já nemám žádné obavy ani starosti! – Vždyť říkám, až se vezmeme... Upraveno 23. března 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 1 hodinou, morbo napsal: @martar Ber to s rezervou, je zde všeobecně známo, že jestli něco nemáš rád, tak jsou to překlepy a tlouštíci Jo tak proto mi martar, kdyz jsme se poprve potkali rekl neco ve smyslu: "Nekoho s tak malym zapestim bych cekal subtilnejsiho..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Tvl já se tu snažím odvést pozornost od sebe a von si přisadí ještě Áron Tak další pokus: Kohn a Kohnová jsou v obchodě s kožešinami. "Jakej bys mi poradil kožich, Aron?" "Nedokážu říct, Sáro, tady je každá rada drahá..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Sára se na sebe dívá ráno po probuzení do zrcadla a škodolibě zamumlá: "Teda Kohn, tohle ti přeju!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se