Lynx12 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ale hovno, zrovna nedavno tady byl odborny clanek na tema duncu, ktery tuhle tezi vyvracel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) * * * https://www.auto.cz/tohle-je-pry-nejsilnejsi-trabant-na-svete-pohani-ho-sestivalec-vr6-s-kompresorem-a-je-na-prodej-139307 Upraveno 27. května 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Dnes mi přišli přijdou mi docela fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Za ten první by tě leckde ukřižovali, kudelo jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 1 hodinou, martar napsal: Za ten první by tě leckde ukřižovali, kudelo jeden Dyť je mu podobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Co to asi bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @martar Naštěstí zatím ještě pořád nejsme "leckde" Šňůra je taky dobrá - zrovna jsem zvažoval že už bych po obědě doplatil daně a poslal městu výpalné za odpad, tak radši půjdu zkontrolovat jestli jen na té naší taky to varování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 1 hodinou, VS napsal: Co to asi bude? PacMan sa chysta sezrat Sternberg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) Tenhle Šternberk není zajímavej - to spíš bude pacifistickej PeaceMan a chystá se na Libavou Edit: ale ta kancelářská svorka se povedla moc pěkně! Upraveno 27. května 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 4 hodinami, martar napsal: Za ten první by tě leckde ukřižovali, kudelo jeden Máme to štěstí, že uměle vytvářený rasismus za účelem obohacení různých skupin lidí nás nikterak neoslovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Po 50 letech manželství jsem si jednou pozorně prohlédl svou manželku a řekl: ′′ Před 50 lety jsme měli malý byt, staré auto, spali jsme na gauči a koukali na starou černobílou televizi, ale každou noc jsem si lehl do jedné postele s krásnou 19ti letou dívkou. Teď mám obrovský drahý dům, spoustu drahých aut, obrovskou postel v luxusní ložnici, širokoúhlou televizi, ale spím ve stejné posteli s 69ti letou ženou. Začínám pomalu pochybovat o svém manželství. Moje žena je velmi chytrá žena. Neurazila se, ani nenadávala. Právě naopak. Navrhla mi, abych si našel 19 letou holku a ona se pak už osobně postará o to, abych znovu žil v malém bytě, spal na proleželém gauči a sledoval černobílou televizi. No, nejsou ty ženy úžasné? Opravdu vědí, jak vyřešit všechny problémy svých manželů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se