pebe Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Jako sou věci který mi unikaj a jsem za to docela rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Apetor byl fajn. Obsahově magořina, ale zábavná a občas i překvapivě dojemná. Taky jsem čet, jak blbě skončil - nic moc hezkýho. Pár let nazad přežil raka (nejspíš z chlastání) a nepáral se s tim. Škoda, bavil mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Sem to neznal a objevil to az takhle blbe pozde..(jako vsechno..) Ale je to fakt dobry - uplne sem dostal chut na vodku a vykoupat se v ledovy vode - a to oboje nesnasim :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 před 2 hodinami, Murphy97 napsal: Taky dobry @Duke650, jen 14 hodin Jejda .. sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Bydlime kousek od Slaneho, kde jsou velke prevazne jablecne sady, ktere jsme detem mnohokrat ukazovali a kam jezdime kupovat jablka) Manzelka: Martinku, vis kde se pestuji jablka ? Mko: Jo Manzelka: A kde ? ( ve snaze slyset od syna jmeno mesta Slaný v ramci prvouky ) Mko bezelstne odpovedel: Na jabloni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 (upraveno) Jo, to mi připomíná dobu, kdy junior na základce studoval dějepis. Probírali středověké písně, kouknul jsem mu do sešitu a tam krasopisně stálo: "Náboženský chorál: Hospodyně, pomiluj mě" Upraveno 5. prosince 2021 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 21 hodinami, mamenec napsal: Sem to neznal a objevil to az takhle blbe pozde..(jako vsechno..) Ale je to fakt dobry - uplne sem dostal chut na vodku a vykoupat se v ledovy vode - a to oboje nesnasim :))) jo, tak já to mám úplně stejně. Pěkně jsem se o víkendu na chalupě zasmál, ve světnici, kde bylo 16 stupňů jsem si připadal naprosto OK. Pro mě je úplně ideální, že téměř nic neříkal - poslouchám hromady mluveného slova a občas je dobré trochu vypnout. S tou vodkou nevím, jestli to nebylo trochu na image. Kámoš otužilec říkal, že se při těchto výkonech nedá takhle chlastat. Těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 V 2. 12. 2021 v 18:08, VS napsal: To je mily. Pripomnelo mi to Domu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Sadomáma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Nemohl jsem si pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 15 minutami, Lamiczka napsal: Nemohl jsem si pomoct To bylo první co mě napadlo. Jinak pokud to není záměr, tak nechápu, vždyť tenhle styl grafiky je naprosto klasický, zdokumentovaný meme! https://knowyourmeme.com/memes/sasa-lele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Sasa Lele dobrý, ale Samo Mama takes the crown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 @ragu samo je to internetovy hoax, stačí mkrnout na stránku sama doma Designerům se opravdu někdy zadaří. Doporučuju mrknout na třeba na tyhle kousky https://webneel.com/30-logo-designs-gone-wrong-bad-logo-design-examples-your-inspiration Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Před hodinou, Lamiczka napsal: @ragu samo je to internetovy hoax, stačí mkrnout na stránku sama doma Designerům se opravdu někdy zadaří. Doporučuju mrknout na třeba na tyhle kousky https://webneel.com/30-logo-designs-gone-wrong-bad-logo-design-examples-your-inspiration Není to hoax, ráno to tak fakt bylo na stránkách ČT, kontroloval jsem to. Tohle už je redesign. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Jj uz to opravili.. ale pobavilo teda.. to musel ten grafik udelat schvalne, to přece neni jinak mozny :-)https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/ceska-televize-ivysilani-sama-doma.A211207_114044_mediahub_jpl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se