guzmic Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 před 5 minutami, Americkej napsal: Vysvětlí mi někdo tu netopýřici prosím? Zavírá oko, když mu stará nadává.... To bych nedal ani já a to jsem klidná povaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Tak díky, teda furt mi to nepřijde, ale věřím vám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Připojuji se, taky netopýřici nedávám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 před 1 minutou, Americkej napsal: Tak díky, teda furt mi to nepřijde, ale věřím vám. Tak to vyzkoušej.... až bude doma nějaká lehká hádka, zavři jedno oko a uvidíš ten cirkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 (upraveno) Jestli to nebude něco ve smyslu, že furt pevně visí. Ale že bych se u toho válel smíchy, to zrovna né. Upraveno 12. srpna 2020 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 njn nemusí stát.... stačí když pevně visí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Ouje;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 V 10. 8. 2020 v 21:25, AndyAaron napsal: vs https://twitter.com/TMBKOFFICIAL/status/1293509050307686403?s=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Mě to vždycky připomene Pavlíka druhého, jak se s Rolexkami modlil za chudé lidi celého světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Ano a myslím že aj Dalajlama má Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 (upraveno) Pánové, tohle bych čekal spíš v koblihářově bulváru pro závistivý plebs - vždyť optikou "pultových cen" by si tu zavrženíhodným způsobem "žilo nad poměry" tak 95% zdejších členů, Vás dva a mě nevyjímaje Pokud u Maďara nejde rovnou o fíky nebo homage, mohl ten kolotoč klidně dostat a nebo koupit za třetinu v inzerci na Chronomagu... A u padre Vojtyly se dá odhadnout že v jeho postavení šlo spíš o signovaný kousek (jakých v rámci oficiálních audiencí musel obdržet stovky ročně - nicméně tady prý šlo o památeční kousek který prý nosíval po celou dobu v úřadu) než o nějaký marnivý "odznak moci" - od toho přece papeži mívají červené botky, zlatem zdobenenej župan, baldu se sportovcem a na ruce festovní full-gold pečetní kódr s reklamou na rybaření Upraveno 12. srpna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 On má i nějaký ten řetěz, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Něco dalšího o Maďarovi, asi by to mělo být jiném vlákně. https://ceskavec.com/2020/08/vladni-epidemiolog-r-madar-ma-vedlejsak-sedi-v-dozorci-rade-firmy-avenier-a-s-nejvetsiho-distributora-ockovacich-vakcin-v-cr?fbclid=IwAR3EgKfw6iPr9IWaYjg24jZOmawHXRRcBv-MBrdASWAG79fE-ddxhwjh4ZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 (upraveno) Ty jo - takovej chomout muset vláčet na krku od rána do večera, to by pro toho pokérovanýho deža bylo opravdový "pokání" Ad Maďar: ...Takže v jeho poměrech jsou to opravdu jenom drobné. Upraveno 12. srpna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Ad Magyar - tak zase dobře, že jede podle firemní politiky, uvědomělý zaměstnanec - šefův sen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 hledal jsem něco v záložním disku a našel jeden starej, košilatej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 no tvl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 2 hodinami, lub napsal: hledal jsem něco v záložním disku a našel jeden starej, košilatej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se