Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@rooostaOtázka pro právníka, nakolik jsou tyhle výluky míněny ve smyslu "aktivní účasti" (s vozidlem na demonstraci/nepokojích atd.), protože svévolná záměna vlastním přičiněním nezpůsobené nahodilé škody+vandalismu za "vyšší moc" by téměř dokonale popřela smysl takové pojistky. Dovedeno ad absurdum: "nabořila mě opálená fetka v ukradeném autě a oba plecháče lehly popelem - ale od pojišťovny nedostanu nic, protože už krádeží vozu zpupnému zbohatlíkovi se pachatel zjevně rozhodl demonstrovat svůj politický protest k někdejšímu otrokářství a nadvládě bělochů" :skull:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Radek124 napsal:

@rooostaOtázka pro právníka, nakolik jsou tyhle výluky míněny ve smyslu "aktivní účasti" (s vozidlem na demonstraci/nepokojích atd.), protože svévolná záměna vlastním přičiněním nezpůsobené nahodilé škody+vandalismu za "vyšší moc" by téměř dokonale popřela smysl takové pojistky. Dovedeno ad absurdum: "nabořila mě opálená fetka v ukradeném autě a oba plecháče lehly popelem - ale od pojišťovny nedostanu nic, protože už krádeží vozu zpupnému zbohatlíkovi se pachatel zjevně rozhodl demonstrovat svůj politický protest k někdejšímu otrokářství a nadvládě bělochů" :skull:

Tvl Radku, ja vim že už je to kolorit, a že  se tim asi bavíš, ale musim se přiznat, že v poslední době nemám sílu ty tvoje sofistikované odpovědi dočítat. Asi stárnu..🤷‍♂️😅

Odkaz ke komentáři

:D jojo a část těchhle dívenek bude po letech smutně volat "Mí-tů! Já v těch plavkách šla jen konzultovat scénář / svou sociologickou studii / dělat rozhovor / domlouvat stáž... a ten pán to úplně špatně pochopil a byl na mne toxicky maskulinní... a třikràt!"

Ať jen  nekecám, dva notně fousatý:

" Když muž ženě vypráví o sexu, je to sexuální obtěžovàní. Když o sexu vypràví žena muži, je to za 69Kč/min."

Kluk obdivně: "Jsi taková pěkná, atraktivní a roztomilá." Holka: "Řikáš to, jen abys mě dostal do postele!" Kluk obdivně: "Páni, a navíc jsi tak chytrá!" :)

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, varjag napsal:

Tvl Radku, ja vim že už je to kolorit, a že  se tim asi bavíš, ale musim se přiznat, že v poslední době nemám sílu ty tvoje sofistikované odpovědi dočítat. Asi stárnu..🤷‍♂️😅

Ja už mám tú jeho kvetomluvu tak načítanú, že čítam iba niektoré slová, mozog mi obsah dopočíta. Je to rýchlejšie a nie je to až taký brutál na psychiku, ako lúskať celý text.

Odkaz ke komentáři

@varjag@Harwey Chápu že po létech na SMS a Twitteru už 2 věty (s reakcí na offtopic fabulaci z předchozí stránky, zalamování vláken na fóru bohužel neovlivním) dokážou nepřipraveným userům zahltit buffer. Tož ať Vás o prázdninách nezatěžuje další dlouhá filipika, zkusme aspoň dloooouhý obrázek - teda jestli ho zdejší pravidla pro přílohy taky úplně nezmrší... :whistle:

image.thumb.jpeg.0a09e65736fde1956a1671ee2e12f27e.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Radek124 napsal:

@varjag@Harwey Chápu že po létech na SMS a Twitteru už 2 věty (s reakcí na offtopic fabulaci z předchozí stránky, zalamování vláken na fóru bohužel neovlivním) dokážou nepřipraveným userům zahltit buffer. Tož ať Vás o prázdninách nezatěžuje další dlouhá filipika, zkusme aspoň dloooouhý obrázek - teda jestli ho zdejší pravidla pro přílohy taky úplně nezmrší... :whistle:

Hezké.

A co tam píšou?

Odkaz ke komentáři

před 45 minutami, VS napsal:

Hezké.

A co tam píšou?

Milý Radku ty obrázky jsou určeny zřejmě jen velmi mladým členům, kteří mají ještě orlí zrak🤩

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...