Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Antisemita vejde do baru a posadí se. Docela rychle si všimne Žida přes místnost a pomyslí si: "Ukážu mu to!" Zavolá barmana a říká: "Dejte všem na mě pivo kromě toho Žida támhle!" Barman to udělá. Jakmile si všichni dají pivo, podívají se na antisemitu, zvednou poháry a pozdraví. Antisemita se podívá na Žida, který pak také zvedne svůj pohár a pozdraví antisemitu. Je velmi zmatený. Proč to ten Žid dělá poté, co jsem všem koupil pivo kromě něj? Takže zvyšuje svou hru. Zavolá barmana a řekne, ať rozdá panáka whisky všem kromě toho Žida. Barman to udělá. Všichni zvedají své poháry k antisemitovi stejně jako Žid. Antisemita je opět zmatený a frustrovaný. Znovu zavolá barmana a říká: "Dejte všem na mě nejdražší drink co máte, ale nedávejte ho tomu Židovi!" Barma to udělá. Žid znovu zvedne svůj pohár a řekne antisemitovi na zdraví. V tomto okamžiku antisemita vybuchne vzteky. Zavolá barmana a ptá se: „Proč mi ten Žid pořád děkuje, že jsem všem koupil pití, i když jemu jsem žádné nekoupil? Barman se na antisemitu zmateně dívá a říká: „On? Vlastní tenhle bar!”

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

40 minutes ago, warann said:

@Duke650 😁😁😁

Slyším jikry z generace Z se ptát – kdo byl Horst Fuchs? Milé děti, Horst Fuchs byl prostě a jednoduše král. Horst Fuchs byl pro marketing tím, čím je Eva a Vašek pro hudbu, Chuck Norris pro světovou kinematografii a Karlos Vémola pro vyšší primáty.

🤣😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...