Lynx12 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Tak stastny a vesely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Antisemita vejde do baru a posadí se. Docela rychle si všimne Žida přes místnost a pomyslí si: "Ukážu mu to!" Zavolá barmana a říká: "Dejte všem na mě pivo kromě toho Žida támhle!" Barman to udělá. Jakmile si všichni dají pivo, podívají se na antisemitu, zvednou poháry a pozdraví. Antisemita se podívá na Žida, který pak také zvedne svůj pohár a pozdraví antisemitu. Je velmi zmatený. Proč to ten Žid dělá poté, co jsem všem koupil pivo kromě něj? Takže zvyšuje svou hru. Zavolá barmana a řekne, ať rozdá panáka whisky všem kromě toho Žida. Barman to udělá. Všichni zvedají své poháry k antisemitovi stejně jako Žid. Antisemita je opět zmatený a frustrovaný. Znovu zavolá barmana a říká: "Dejte všem na mě nejdražší drink co máte, ale nedávejte ho tomu Židovi!" Barma to udělá. Žid znovu zvedne svůj pohár a řekne antisemitovi na zdraví. V tomto okamžiku antisemita vybuchne vzteky. Zavolá barmana a ptá se: „Proč mi ten Žid pořád děkuje, že jsem všem koupil pití, i když jemu jsem žádné nekoupil? Barman se na antisemitu zmateně dívá a říká: „On? Vlastní tenhle bar!” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 -Maminko, my jsme dnes ve škole s klukama soutěžili, kdo má největšího pindíka. A představ si, maminko, že já jsem to vyhrál! -No to víš Jaroušku, bodejť by si nevyhrál, vždyť jsi přece učitel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Pro fandy Linkin Park: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 23 hodinami, Duke650 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 https://vm.tiktok.com/ZGeFKTmFe/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 V 26. 12. 2023 v 12:48, DavidLC napsal: Ta Tesla je skvělá.... asi se začnu dívat na tipcars... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 https://vosanajazyku.cz/horst-fuchs-prvni-influencer/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 @Duke650 Slyším jikry z generace Z se ptát – kdo byl Horst Fuchs? Milé děti, Horst Fuchs byl prostě a jednoduše král. Horst Fuchs byl pro marketing tím, čím je Eva a Vašek pro hudbu, Chuck Norris pro světovou kinematografii a Karlos Vémola pro vyšší primáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 40 minutes ago, warann said: @Duke650 Slyším jikry z generace Z se ptát – kdo byl Horst Fuchs? Milé děti, Horst Fuchs byl prostě a jednoduše král. Horst Fuchs byl pro marketing tím, čím je Eva a Vašek pro hudbu, Chuck Norris pro světovou kinematografii a Karlos Vémola pro vyšší primáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Summer teeth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 před 5 hodinami, Potkan napsal: Summer teeth Holky s mezerou mezi zuby jsou prej velmi vášnivý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se