krtekon Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 tak podle Bark and Jack maji modre bb58 svetlejsi ocel
tikzot Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 před 27 minutami, krtekon napsal: tak podle Bark and Jack maji modre bb58 svetlejsi ocel Ty jsou proste tak fresh a super!
MíraMíra Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 Dobrý sou a cena v UK je fakt taky fajn.
tikzot Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 To teda, psal sem si s par ad a nevim cemu verit.. pry maj 12 kusu na rok mi psal jeden, druhy, ze prodej jen to co je na prodejne a no waiting list... pritom ch24 uz jich je plny a samozrejme z UK..
Návštěvník dabelM Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 (upraveno) Uvidíme kdy budou v ČR. Upraveno 9. července 2020 uživatelem dabelM
Povidláček Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 Dobrá recenze a pěkný záběry. Sám se nedovedu rozhodnout, který se mi líbí víc. Snad pořád ty původní, ale musím říct, že ty modrý jsou fakt krásný. Jsem na ně moc zvědavej naživo. Jinak to s tím rozdílným odstínem oceli mi přijde jako blbost ne? Nemůže to být tím, že ty černý má starší a tak působí zašleji? Nebo, že by to bylo rozdílným brusem? To asi ne. Spíš možná optický klam vzhledem k modrému cifru. Z recenze jsem teda žádný extra rozdíl nepoznal. Jinak zaujalo mě, jak hbitě se aktualizovaly billboardy Bechyněho na tyhle nové hodinky. Pravidelně jsem do práce po magistrále jezdil snad kolem deseti billboardů s modrýma Pelagosama, když tu náhle koukám, defacto stejný billboard, ale na něm modrý BB58. Přitom bych se vsadil, že 90% projíždějících smrtelníků (nechronomagorů) si žádné změny nevšimne...prostě modrý hodinky
tikzot Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 Jako koukal sem na to 3x a v ty fazi, kde jsou vedle sebe ty tahy, tak tam je to celkem videt a je mozny, ze tomu tak je;-) i ty decka to pry poznali a kdyz mel v ruce otoceny hodinky ciframa dolu, tak sem ty modry poznal teda taky hned. No zajimavy to bude a jsou fakt cisty, krasny, odkaz na submarinery Tudory je taky fajn, myslim, ze to je moc povedeny a neni to jen jako “dame safe modrou” to se proda samo, ten pocit ja nemam a myslim, ze si s tim pohrali... jinak ta propagace Bechyne na BB58 je masivni, skoda, ze je nemaj na krame, tak jak tomu melo byt, tedy 1.7 release a 1.7 na buticich... skoda...
kuncák7 Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 No, na to že tam ty bilbordy nemaj většinou co dělat, je drzost, s jakou rychlosti to tam mění, zarážející, to je pravda. Nicméně kašlu na práci a musím říct, že je sleduju, jiskra nepreskocila, ale sleduju je rád.
Locky Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 Tak Bechyně jako AD jedny modré již měl, ale obratem zmizely a momentálně neví, kdy dorazí další.
tikzot Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 V 9. 7. 2020 v 23:20, Locky napsal: Tak Bechyně jako AD jedny modré již měl, ale obratem zmizely a momentálně neví, kdy dorazí další. Joo ty jsou asi tady;-))) tvl me to hlava nebere...
Locky Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 před 35 minutami, tikzot napsal: Joo ty jsou asi tady;-))) tvl me to hlava nebere... Někdo místní?
tikzot Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 Dostal je nekdo na “testovani”...
tikzot Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Dnes jsem je byl vyzkiušet a tedy “jen” na tom umělym strapu, ale jsou libový, libový a libový, čistý, krásný, modrá decent, supr. Vážně povedenej kousek.!
Ace84 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Za mě k uzoufání nudný, vyblitý a celkově ošklivý. Vedle původních BB58 mi přijdou jako vtip. Ale tisíc lidí, tisíc chutí. To je na tom to hezké.
tikzot Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Wow, az takhle joo. Inu jak rikas, tisic lidi... ale za me linka k subum tudor perfekt!
Návštěvník dabelM Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Kde jsi je vyzkoušel ?
tikzot Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Carollinum, na tahu nemaj a maj dostat dvoje za dva mesice.. ulet.
Ace84 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 před 56 minutami, tikzot napsal: Wow, az takhle joo. Inu jak rikas, tisic lidi... ale za me linka k subum tudor perfekt! Pravda je, že jsem je neměl na ruce, respektive v ruce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se