shewcza Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Congrats Tome! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 letné kúpaliskové a outdoorové combo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 stále spolu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Tohle jsem našel na IG Vzhledem k tomu, že původní Tudory měly RLX prvky, tak by se mi taková úprava docela líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 V 6. 1. 2022 v 19:22, Émile napsal: Tohle jsem našel na IG Vzhledem k tomu, že původní Tudory měly RLX prvky, tak by se mi taková úprava docela líbila Ten dial mi pride ovela viac symetricky s mercedemi. Sam mam BB58 a stale ked na nich pozeram, tak premyslam ci sa mi ta hodinova rucicka paci alebo ma vlastne vytaca, ze je na tom cifre prilis vela geometrickych tvarov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 V 5. 2. 2022 v 20:02, galos napsal: Ten dial mi pride ovela viac symetricky s mercedemi. Sam mam BB58 a stale ked na nich pozeram, tak premyslam ci sa mi ta hodinova rucicka paci alebo ma vlastne vytaca, ze je na tom cifre prilis vela geometrickych tvarov. No tak jiste, kulicka, carka, trojuhelnicek a snehova vlocka je oproti kulicce, carce, trojuhelnicku a terciku z mercedesu obrovky rozdil a moc geometrickych tvaru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Doporučíte někdo servis na BB58? Začínám pozorovat problém se samonátahem a mizernou přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 1 minutou, Dez123 napsal: Doporučíte někdo servis na BB58? Začínám pozorovat problém se samonátahem a mizernou přesnost To by jeste mely byt v zaruce, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Jsou květen 2019 z Koscomu a dle návodu dávají 2 roky. Dost mizérie, čekal bych od takové značky větší výdrž, zlatý Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 @Dez123 ale jistěže jsou v záruce. https://www.tudorwatch.com/en/tudor-care/tudor-guarantee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 @shewcza Díky! Koukal jsem jen do krabice, tohle prodloužení i na starší nákupy mi nějak uteklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) YES!!! BB GMT DATE - Specifikace splnily všechno co jsem od hodinek kdy chtěl : D ale nemůžu si pomoc, větší BB Steel se mi designově líbí více, asi mě ruší ta žlutá ručička, nějak mi tam shazuje tu prémiovost. Upraveno 30. března 2022 uživatelem didoodje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Mne se zluto-oranzova naopak libi. Neco mi na nich porad chybelo a chvili trvalo, nez jsem na to prisel - je to kyklop :). Ale jsou to super hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 no jo, ale proč ta tloušťka Jinak bych to bral jako vítěze dnešní vlny novinek a nutně bych je potřeboval. Takhle uvidím, až budou zkusitelný na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 3 minutami, Žigi napsal: no jo, ale proč ta tloušťka Jinak bych to bral jako vítěze dnešní vlny novinek a nutně bych je potřeboval. Takhle uvidím, až budou zkusitelný na ruce. protože GMT, no.. ale třeba to v kombu s tou lunetou nebude bad. Uvidíme. Mimochodem - zasloužily by si svoje vlákno a ne je rvát do BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Jak je to s dostuposti BB58 Blue? Jsou nejak snadno k objednani, nebo je to stejna hruza jako FXD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Asi před měsícem jsem je u Bechyněho na Václavském náměstí viděl, tak asi to tak hrozné nebude...Sent from my SM-G970F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Před hodinou, paya01 napsal: Jak je to s dostuposti BB58 Blue? Jsou nejak snadno k objednani, nebo je to stejna hruza jako FXD? Kromě Pelagosu FXD a chron by mělo být všechno rozumně dostupné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Jak je to s dostuposti BB58 Blue? Jsou nejak snadno k objednani, nebo je to stejna hruza jako FXD?U Bechyněho je mají dostupné v OC Černý most v tom jejich putovním stánkuOdesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se