Locque Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 A to je možný.. :-D...tak cca čtvrt roku Ale abys byl klidnej:
stosi Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Poprvé na ruce. Oproti jiným mým jsou malinké, ale zvykl jsem si za 3 minuty a musím říct, že jsou boží.
El Nano Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 anigif.gifhah, něco podobného se mi stalo...pár stehů to ale spravilo
Martyp Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 ...tak cca čtvrt roku Ale abys byl klidnej:Uff, hnedle je mi líp.. Jsou moc pěkný....JInak SKX jsou opravdu parádní hodínky za super cenovku, sám jsem si je užil moc..
emef Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Poprvé na ruce. Oproti jiným mým jsou malinké, ale zvykl jsem si za 3 minuty a musím říct, že jsou boží.Jsou! A až si najdeš vhodnej řemen, to budeš teprve koukat. Protože ten origo je hroznej.
gcom Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Stale me bavi... Sent from my iPhone using Tapatalk
instant Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) su ti male.. edit: pozeram ze ta to stalo naozaj vsetko, ked nosis derave tricka.. Upraveno 22. října 2014 uživatelem instant
JAJA Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 su ti male.. edit: pozeram ze ta to stalo naozaj vsetko, ked nosis derave tricka..Na tomhle fóru chronomagorů to není zase tak překvapivé :-)
Vit Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 su ti male.. edit: pozeram ze ta to stalo naozaj vsetko, ked nosis derave tricka.. Myslím, že když to vyfotí z větší dálky, tak to bude vypadat líp. Povedená fotka. Díky.
Sphinxx Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Dobré ránko!!! To jsem dneska teprve první, jo? To všeci vyspáváte? Já dnes ráno hnusná cesta z Kolbenky, vorvanej, jak důlní vozejk a nechce se mi spát, kujva ... a to mě čeká náročnej den minimálně až do půlnoci ... BE FRESH ....
siwi Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Dobré ránko!!! To jsem dneska teprve první, jo? To všeci vyspáváte? Já dnes ráno hnusná cesta z Kolbenky, vorvanej, jak důlní vozejk a nechce se mi spát, kujva ... a to mě čeká náročnej den minimálně až do půlnoci ... BE FRESH .... Prej vyspáváte Vyspávat budu celej příští tejden. Teď hákuju (pokud teda zrovna nemám přestávku)
Doporučené příspěvky