Martin.D Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) V práci.. pohodlnější jsem neměl :-) Upraveno 3. června 2015 uživatelem Martin.D
Ivanhoe34 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Siwi, ty si uz dlhsi cas s Bckami ukazkovo vyrovnany, to sa mi paci Skusil som dnes este D na shell cordovane. Je to pohodlne, ale aftermarket ohnute stezejky moju extra doveru v pevnost neziskali a to teplo s kozenym remenom u mna nejde dokopy. Ale myslim ze na pohlad to nevyzera najhorsie, co poviete?
Kristian.nov Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Kdo tvrdí, že Damaska nemůžou bejt voňavka??:-) A konečně mi přišly hadry s černým železem:-)
siwi Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Siwi, ty si uz dlhsi cas s Bckami ukazkovo vyrovnany, to sa mi paci Skusil som dnes este D na shell cordovane. Je to pohodlne, ale aftermarket ohnute stezejky moju extra doveru v pevnost neziskali a to teplo s kozenym remenom u mna nejde dokopy. Ale myslim ze na pohlad to nevyzera najhorsie, co poviete?IMG_7733_r.jpg Jo, tak to máš pravdu. Celkově jsem velice spokojený člověk (parchant) a Béčka k tomu velkou měrou přispívají Koženým řemenům jsem nikdy na chuť moc nepřišel. Nejraději nosím tahy a asi bych nepohrdl nějakou pěknou masívní gumou. K Damaskům ale ta kůže tak nějak patří. Pokud se na to jen takhle dívám, řekl bych, že je to úplně OK. Jen od těch ohnutých stěžejek ruce pryč! Škoda tak pěkných hodinek, kdyby ti měly sletět z ruky na dlažbu.
Denjl Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Nova akvizice..... Sent from my iPhone using Tapatalk
michalval Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Konecne doma, ale bylo v Praglu dneska vedro. Ted uz Svijany a Chronomag :-)
Bells Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Nic vic ani nepotrebuju, jsou proste skvele
tano Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Siwi, ty si uz dlhsi cas s Bckami ukazkovo vyrovnany, to sa mi paci Skusil som dnes este D na shell cordovane. Je to pohodlne, ale aftermarket ohnute stezejky moju extra doveru v pevnost neziskali a to teplo s kozenym remenom u mna nejde dokopy. Ale myslim ze na pohlad to nevyzera najhorsie, co poviete?IMG_7733_r.jpgJa bych rekl, dost dobry kamo!.
Marcus Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 JednoruckyImageUploadedByTapatalk1433353141.899165.jpgVždycky mi udělají radost, když je tady vidím. -----Já tento týden poletuju s Archimede.
Akam Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Už jsem to nevydržel, ještě nastavit čas :-)
mlsoun1 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Tak zase Colty,protentokráte s černým cifrem
Doporučené příspěvky