clockyclock Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Nějak se jim nechce z ruky. Foto včerejší, ale na pazouře jsou i dnes.
Kytkosaurus Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Moc me bavej. I na snidani. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
davok Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krrtek Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Čerstvý sníh. Dokonce i buldok slezl z gauče a užívá si to;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zde Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Primky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Ten řemen jim sekne, dodatečná gratulace. Dokážu si ho představit i na těch starejch se zažloutlými indexy... Ach, to jsem se zase zasnil.
ondralbc Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Na pohodovou sobotu jedině Nomosky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Vyhlížím nějaký nový chrona.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Určitě, ta druhá je ilustrativní pro kolegu z práce.
Krrtek Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Klasika a klasika... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Vyhlížím nějaký nový chrona.. Jak moc velké se ti Jarku zdají ty Pan Europe?Mají bez korunky 45mm ne?(taky se mi líbí, ale zavrhl jsem je ze strachu z velkikosti).
Marcus Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Jak moc velké se ti Jarku zdají ty Pan Europe?Mají bez korunky 45mm ne?(taky se mi líbí, ale zavrhl jsem je ze strachu z velkikosti).Mně přišly v pohodě, mají krátké nebo spíš žádné nožky. Ale nefotil jsem. Mají je u Stuchlíka, kdybys je chtěl prubnout.
Jeronimo Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Jak moc velké se ti Jarku zdají ty Pan Europe?Mají bez korunky 45mm ne?(taky se mi líbí, ale zavrhl jsem je ze strachu z velkikosti).Mě se teda na 45mm nezdály. Mají celkem ergonomické pouzdro. Já bych to snesl, ale časem by to asi začalo zase hlodat. Nevím. Ještě mám v hlavě Omega Dynamic. 38mm je jistota a jistota je železná košula. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky