TomcatCZ Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 No tu limitku dostavali jen zamestnanci pokud vim..takze nejaky leak .. Jo dostala se ke mě tahle limitka k 90. letému výročí za super cenu :-) A1 nějak není dostupná...
tano Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Si hraju . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2016 uživatelem tano
huhu4d Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Pozreli sme sa na Pariz a ideme dalej na zapad.
huhu4d Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Sorry za hnusne fotky ale nebolo svetlo. Cely den zamracene....
Mechac Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 On ten clovek, co me to prodaval, rikal neco ve smyslu, ze tam asi pracuje...na netu jsem ale nedohledal k tomu nic, jestli se to lisi v necem jinem, nez te 90 vedle BO loga. No tu limitku dostavali jen zamestnanci pokud vim..takze nejaky leak ..
TomcatCZ Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 jj, jen logo na pocest 90. vyroci firmy - na funkci to nema vliv, jak rika klasik :-D On ten clovek, co me to prodaval, rikal neco ve smyslu, ze tam asi pracuje...na netu jsem ale nedohledal k tomu nic, jestli se to lisi v necem jinem, nez te 90 vedle BO loga.
vladimir72 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Slunící se Steinharty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Balet Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Back to 60´ Nový přírůstek do sbírky. Díky Jeronimovi za rychlou akci, jsou moc hezké. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FiXilVer Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Este ze mi to letelo o par minut, nemam rad impulzivne nakupy.. ale vela nechybalo a letel by som s pilotkami Ta modra je neskutocna Nakoniec nastastie zvitazil zdravy rozum Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk Upraveno 6. června 2016 uživatelem FiXilVer
siwi Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Tak jedna z denní směny To už je mnohem, mnohem lepší Slunící se Steinharty Ta druhá fotka je luxusní ------------------------------------------B ve stínu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 kéž by byly mé ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Ty modré BP jsou hodně dobre. BP vůbec jsou super.
Filip.J Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Este ze mi to letelo o par minut, nemam rad impulzivne nakupy.. ale vela nechybalo a letel by som s pilotkami Dyť jsou ti velký ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Já nakonec ty pepsi přece jenom obul na ten jubilee... ale tak teda jako jó, jde to, nó... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tichus Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 SOH Sent from my iPhone using Tapatalk
Kalifx Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Tož na kolo samozřejmě Casio. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 pekny den... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jonas1 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Dnes střecha dole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ARMAN Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Upraveno 6. června 2016 uživatelem ARMAN
Doporučené příspěvky