Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tu limitku dostavali jen zamestnanci pokud vim..takze nejaky leak ..

Jo dostala se ke mě tahle limitka k 90. letému výročí za super cenu :-) A1 nějak není dostupná...

Odesláno (upraveno)

Si hraju :) .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

On ten clovek, co me to prodaval, rikal neco ve smyslu, ze tam asi pracuje...na netu jsem ale nedohledal k tomu nic, jestli se to lisi v necem jinem, nez te 90 vedle BO loga.

No tu limitku dostavali jen zamestnanci pokud vim..takze nejaky leak ..

Odesláno

jj, jen logo na pocest 90. vyroci firmy - na funkci to nema vliv, jak rika klasik :-D

On ten clovek, co me to prodaval, rikal neco ve smyslu, ze tam asi pracuje...na netu jsem ale nedohledal k tomu nic, jestli se to lisi v necem jinem, nez te 90 vedle BO loga.

Odesláno

Slunící se Steinharty

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Este ze mi to letelo o par minut, nemam rad impulzivne nakupy.. ale vela nechybalo a letel by som s pilotkami :)

05c254822e63ecf3995a5f61da7e21a8.jpg

Ta modra je neskutocna :)

4c65d972a52ab0fd597577cc1b6e8c18.jpg

Nakoniec nastastie zvitazil zdravy rozum :D

d22718d0d53921f442408c4f3741b7dc.jpg

06d7efdb569bc414463521448fddf67c.jpg

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odesláno

Este ze mi to letelo o par minut, nemam rad impulzivne nakupy.. ale vela nechybalo a letel by som s pilotkami :)

Dyť jsou ti velký  :lol:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já nakonec ty pepsi přece jenom obul na ten jubilee... ale tak teda jako jó, jde to, nó...  -_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...