Lukyn77 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Dnes potápky s OS MS Widle ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Dneska "black" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jencekgs Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Konecne potapky u vody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Jo, vse je Kloubikovo a az jsem se stydel. Timto se mu jeste jednou verejne omlouvam, ze jsem mel s sebou jen sve cestovatelske Certiny. Priste toho vezmu vic.Pod moonama jsou naprosto peckozni manualni Bulovy bicompax. Nadhernej vintazni kousek. S dovolenim pridam obrazek ciziho peri... Díky, vypadají parádně!
rooosta Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Konecne potapky u vodySuper, skoda jen, ze se tolik vlni ta voda.
VitekB Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Co to je za řemen?Perlon z Decowrist .
Ondrej71 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Léto muže začít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Ani som nevedel, ako rýchlo si viem obľúbiť človeka, ktorého nepoznám . Dík.
Chumpus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Prvni Chronomag sraz v San Mateo, California. Zdravime s Kloubikem z thajske restauraceČlověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...
AndyAaron Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...Kloubik se zlobit nebude, ale ja jsem z toho smutnej Ale ok, tak teda druhej sraz
Ruiz.aw Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě... Že se blbě fotí věřím, ale oni se asi i blbě nosí, co? Tohle je hezký do vitríny .... no spíše do trezoru :-)
Marcus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Seiko? taky Seiko, ovšem v barokním hávu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...Snad bude ještě nějaké příště, jedno kde, a vynahradíme si to a probereme hodinky pořádně Váš seiko sraz vypadal podle fotek bombasticky a drozd je hukot, to bych chtěl vidět naživo.
Arthur N. Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Seikokrasny kousek, moc ti slusi na pazoure:) Doufam, ze se o vikendu budes nudit:)
Jeronimo Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 krasny kousek, moc ti slusi na pazoure:) Doufam, ze se o vikendu budes nudit:)Vynasnažím se. ? taky Seiko, ovšem v barokním hávu Prácička. Pro sebe jsem si pořídil bicolory: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky