nividic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Jo, vse je Kloubikovo a az jsem se stydel. Timto se mu jeste jednou verejne omlouvam, ze jsem mel s sebou jen sve cestovatelske Certiny. Priste toho vezmu vic.Pod moonama jsou naprosto peckozni manualni Bulovy bicompax. Nadhernej vintazni kousek. S dovolenim pridam obrazek ciziho peri... Díky, vypadají parádně!
tano Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Konecne potapky u vodySuper, skoda jen, ze se tolik vlni ta voda.
VitekB Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Co to je za řemen?Perlon z Decowrist .
McStinger Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Ani som nevedel, ako rýchlo si viem obľúbiť človeka, ktorého nepoznám . Dík.
Chumpus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Prvni Chronomag sraz v San Mateo, California. Zdravime s Kloubikem z thajske restauraceČlověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...
AndyAaron Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...Kloubik se zlobit nebude, ale ja jsem z toho smutnej Ale ok, tak teda druhej sraz
Ruiz.aw Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě... Že se blbě fotí věřím, ale oni se asi i blbě nosí, co? Tohle je hezký do vitríny .... no spíše do trezoru :-)
Marcus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Seiko? taky Seiko, ovšem v barokním hávu
kloubik Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...Snad bude ještě nějaké příště, jedno kde, a vynahradíme si to a probereme hodinky pořádně Váš seiko sraz vypadal podle fotek bombasticky a drozd je hukot, to bych chtěl vidět naživo.
Arthur N. Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Seikokrasny kousek, moc ti slusi na pazoure:) Doufam, ze se o vikendu budes nudit:)
Jeronimo Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 krasny kousek, moc ti slusi na pazoure:) Doufam, ze se o vikendu budes nudit:)Vynasnažím se. ? taky Seiko, ovšem v barokním hávu Prácička. Pro sebe jsem si pořídil bicolory:
Doporučené příspěvky