Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je poslední věc, které bych na tomto foru uvěřil, že ty budeš jednou OWG ... sám víš že to není možný, takový pěkný kousky (Eterna, Precisty, Rado, Doxy ... ) neprodáš ... chachá  :thumbsup_anim:

Kluci, chtel bych tu hodit jedno varovani ohledne Meranomu.
Objednal jsem si Amfibie a misto toho mi dosel uplne jinej kousek z druheho konce recke abecedy. Pravda je, ze rusky neumim, vybiral jsem jen podle obrazku

Desi me jak jsou male, ale sedi bajecne. Tak treba se konecne povede udelat ze me OWG

P.S. Pro jistotu uvadim, ze s Meranomem to byla jen ironie, amfibie porad jeste nekde cestuji. Tyhle jsou puvodem z US.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

@Vit @Akuc @nividic @Kid @siwi @Lukyn - snad jsem na nikoho nezapomel, na tapatalku jsou multicitace nic moc :)

Panove, diky! Myslim, ze sedi fakt suprove, pocitove na ruce skvele. Jsou vazne male, ale je to jen o zvyku. A na moje popelcino zapesti ideal. Velke bych asi snesl, ale vetsich potapek mam dost. Jsou v peknem stavu.

Pravda je, ze owg ze me asi nikdy nebude, ale tyhle by me mohly na nejakou dobu uklidnit.

Foto pro ilustraci...

b2146f29339a05cca51ff5af85710a4e.jpg

8cd265d5831f06f15d6f1e4c6f55cd17.jpg

06fb13812d1365c06f374df38f857df7.jpg

Odesláno

@AndyAaron: Už se budu opakovat, když napíšu, že obava z malých hodinek je podle mě jenom taková fóbie. Nedávno jsem se o tom znovu přesvědčil, když jsem si koupil 38 mm pětková Seika. Na ruce mi přijdou úplně akorát a ta pohodlnost - to se nedá popsat. Ostatně, i ty o nich přece uvažuješ... :D

I přes to dnes ovšem D:

post-437-0-37956900-1489066941_thumb.jpg

Odesláno

Jako žes tam nezařadil Precisty ... tos po*ral  :bangin:    :lol2:  :lol2:  :lol2:

@Vit @Akuc @nividic @Kid @siwi @Lukyn - snad jsem na nikoho nezapomel, na tapatalku jsou multicitace nic moc :)
Panove, diky! Myslim, ze sedi fakt suprove, pocitove na ruce skvele. Jsou vazne male, ale je to jen o zvyku. A na moje popelcino zapesti ideal. Velke bych asi snesl, ale vetsich potapek mam dost. Jsou v peknem stavu.
Pravda je, ze owg ze me asi nikdy nebude, ale tyhle by me mohly na nejakou dobu uklidnit.
Foto pro ilustraci...

Odesláno

Jako žes tam nezařadil Precisty ... tos po*ral :bangin: :lol2: :lol2: :lol2:

Precisty jsem nezaradil schvalne, protoze diky tomu, ze to je exkluzivni limitka, tak je moc lidi nezna. Na rozdil od igen a skx
Odesláno (upraveno)

@siwi S tim souhlasim, je to tak. Navic ja z malych hodinek strach nemam, jen si clovek obcas musi chvilku zvykat ;) Ovsem to pohodli je neco uzasneho.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno (upraveno)

Konečně máš pořádný hodinky :smile_anim:

No poradny, nevim.

Takovy mrnavoucky 36ky, no :-D :-D :-D

Ale to pohodli, jak o nem pise Andy a spol. ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No poradny, nevim.

Takovy mrnavoucky 36ky, no :-D :-D :-D

Ale to pohodli, jak o nem pise Andy a spol. ;-)

Jsou tak akorát, aspoň je vidět, že není potřeba si cokoliv kompenzovat. :P

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...