milomac Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Večerní Eterna Kontiki three hands Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jupiter7 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Dnes na pivu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
323GT Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 "Železničářské" potápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 kde couráš v tatrách?Jsme v Lipt.Mikulasi, ale foto je z výletu na Hrebienok a k vodopadum. Vrcholy nad malej jeste nedává
Povidláček Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Do práce [emoji51] Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Do práce [emoji51]IMG_8160.JPGHezké
Sphinxx Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Po čtyřech letech marného hledání a čekání, jsem se konečně dočkal! Jsou TOP a daleko lepší než, kdejaké jiné pilotky od zvučných značek. Budou fotky a bude i recenze, jen to chce čas, ať se to neuspěchá.
milomac Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 (upraveno) milomac vypadají moc dobře Díky, a to jsem se jich musel napoprvé zbavit, že jsou mi velké, abych se k nim znovu vrátil, protože jsou mi akorát - myslím, že v tomhle tady nejsem sám Upraveno 23. června 2018 uživatelem milomac
MíraMíra Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Po čtyřech letech marného hledání a čekání, jsem se konečně dočkal! Jsou TOP a daleko lepší než, kdejaké jiné pilotky od zvučných značek. Budou fotky a bude i recenze, jen to chce čas, ať se to neuspěchá. Vypadají dobře a zajímavý jsou.Tak ať dobře sloužej.
Sphinxx Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Díky Míro, jedny z mála, co na živo vypadají lépe než na fotce.
prischera Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Jsou proti LLD takové víc učesané, společenštější, civilnější, nebo jak to nazvat. Z mého pohledu ty indexy tomu dávají ty nenápadné kouleHlavně ten "panda" cifr tomu přidáváJsou super, strašně se mi líbí. Ale ta datumka to naprosto zabíjí... já dneska orisky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Ako vzdy O Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JMK Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Jako vždy v běžný den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Jsme v Lipt.Mikulasi, ale foto je z výletu na Hrebienok a k vodopadum. Vrcholy nad malej jeste nedává tipoval jsem to,že je to Hrebienok . Ceka me to v srpnu na týden.
jkba Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Zase jednou větrám stopky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky