Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proc myslis? :)

Jaky by byl rozdil kdyby na PP Nautilus nebylo logo PP, nebo na Subech atd logo Rolexu?

To, ze se ti nelibi je samozrejme v poradku, me nastesti ano, ale kdyby sis o nich chtel neco precist, treba vcetne ISO certifikace, kterou narozdil od spousty jinych diveru maji, muzes zde: https://www.watchtime.com/reviews/watch-test-cartier-calibre-diver/ :)

Díky za odkaz. Suby a Nautily jsou krásný hodinky, je jedno, co je tam napsáno. Ty Cartiery pěkný nejsou, takže ti to pochválí převážně kvůli značce. I když ne všichni. Nic ve zlém. Jen názor.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jedny nevkusný, dneska focený foťákem :) Ten řemínek je úplně boží, výrazně lepší než černá guma na černé variantě pro mě.

Nejsou spatny, zase uplne neco jinyho nez Tanky a Santosky, kdyby tam ta znacka nebyla, nenapadlo by me, ze jsou od Cartieru.. jediny co mi tam moc nesedi, je ten velky index XII, jinak pekny,, na cenu se radeji ani neptam :D

Odesláno

Uhni s tou rukou, nic nevidim! To je gulas, nebo rajska omacka???

Vidíš,to mě ani netrklo.

Já zas nemůžu rozluštit co je to za indukční desku.

Odesláno

Siwi    a ty seš taky dobrej blázen.

V tomhle vedru na Ještěd.Na co aquáče? Déšť nevidět. :angel:

Říkal jsem si, že na Ještědu bude aspoň trochu chladnějc než dole... A ty Aquáče se mi při tom pochodu aspoň natáhly doplna.

Odesláno

Tak alespoň výměna názorů na úrovni ;)

Ono to jinak neslo :)

Pletes tam totiz dve veci - jedna, ze se ti ty hodinky nelibi a to je fer nazor, protoze zadny hodinky se nelibi kazdymu, proti tomu bych nic nerekl. Ale potom to spojis s druhym nazorem a to, ze vsichni/vetsina, kteri napisi, ze se jim libi, tak to pisou jen kvuli znacce. Navic Cartier asi neni v hodinarskym svete brand, ze kteryho si vetsina lidi sedne na prdel, to si sedne spis z konfekce Omega, Breitling, Rolex atd nebo z HH ala PP, VC atd a kolikrat si taky rikam, ze na spouste hodinek kdyby nebyla znacka, tak po nich ani pes nestekne - ale to je muj pohled a asi bych ho nevydaval za vseobecny nazor.

Tak proto

Odesláno

Nejsou spatny, zase uplne neco jinyho nez Tanky a Santosky, kdyby tam ta znacka nebyla, nenapadlo by me, ze jsou od Cartieru.. jediny co mi tam moc nesedi, je ten velky index XII, jinak pekny,, na cenu se radeji ani neptam :D

Cena v pohode, neco jako Rolady = zadny drama :)

Odesláno (upraveno)

Díky za odkaz. Suby a Nautily jsou krásný hodinky, je jedno, co je tam napsáno. Ty Cartiery pěkný nejsou, takže ti to pochválí převážně kvůli značce. I když ne všichni. Nic ve zlém. Jen názor.

Tak víš jak, podle vkusu každého soudruha. Já bych zas řekl, že jsou to hodinky které rozhodně zaujmou, a příjemné vybočení ze stereotypu,  suby jsou proti tomu masová a okoukaná nuda šeď. Jinak Cartiéry se mi vesměs moc nelíbí, ale tyhle jsou zrovna dost povedený.

Upraveno uživatelem ramon
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...