Kostra Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Se mi začíná nějak komplikovat rozhodovací proces ;( 4 huhu: že sou velký, to mi nevadí, naživo seděj fajn a váží stejně jako SD16600Jsou parádní, na živo mi velké nepřišly, sedí jako prdel na hrnec a ta strojovna uvnitř je něco úžasného, škoda jen té ceníkovky, ta už je docela na mašli, co Karle?:-)
AndyAaron Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 ideální velikostTak jsi je konecne vytahl?
financ Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Tak jsi je konecne vytahl? no jo, po dlouhý době mezi lidma na ruce. Vlastně poprvý, jinak jsem je nosil jen doma. A zas dilema, prodat, neprodat... Už jsou zpátky v bedně
Rybiz Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 pro socky je verze nechrono, pro pokrocily tato 44ka....ta fterinofka udela to kolo driv nez reknes svec.... Se mi začíná nějak komplikovat rozhodovací proces ;( 4 huhu: že sou velký, to mi nevadí, naživo seděj fajn a váží stejně jako SD16600
RC3 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Se mi začíná nějak komplikovat rozhodovací proces ;(4 huhu: že sou velký, to mi nevadí, naživo seděj fajn a váží stejně jako SD16600Bratu menej je viac ak ti to pomoze a velkost necham na stvorrozmerneho Ja stale SM300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Dneska bylo venku fajn: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Už 3/4 roku OWG a spokojenost Jednu chvíli to měly nahnitý, ale naštěstí to nedopadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peter78 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 posledni mesic porad tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Nějak přicházím ND na chuť :-) a to mám moony v zaloze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OWG Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Bratu menej je viac ak ti to pomoze a velkost necham na stvorrozmerneho Ja stale SM300IMG_2881.jpgTyhle jsou pecka, ty široký indexy
orius Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Cali... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Dobre rano... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Hranate baterky Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Už 3/4 roku OWG a spokojenost Jednu chvíli to měly nahnitý, ale naštěstí to nedopadlo Dobře?s udělal!
actionman1 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 ideální velikostvyzeraju fakt dobre. mas dalsie real foto? zaujimaju ma hlavne z boku
Doporučené příspěvky