madmaxx Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Zas na cestách...jestli někdo pozná kde foceno?;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
digiMonster Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Zase Crepas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Něco zas přišlo a musím říct, že mě to velice mile překvapilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Něco zas přišlo a musím říct, že mě to velice mile překvapilo. Noooooo, kurňa, tak takový by se mně asi taky líbily.
cuborg Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Letní POčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Noooooo, kurňa, tak takový by se mně asi taky líbily.Fakt nejsou vůbec špatný.Můžu doporučit, jen velikost by si možná měl už malinko na hraně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Bulgari jsou super.Já ty svoje exoty nějak neumím sundat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
liskus Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Jeste jsem je nesundal z ruky Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 V tomhle počasí se dá přežít jedině u vody
Kid_A Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Fakt nejsou vůbec špatný.Můžu doporučit, jen velikost by si možná měl už malinko na hraně.Krasnej cifernik!!!!
Kid_A Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 V tomhle počasí se dá přežít jedině u vody Tohle je esence Lonzinu!
tikzot Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Naprostej souhlas;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Do těch veder jedině potápky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Pracovní nasazení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 36ky v zapche Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Fakt nejsou vůbec špatný.Můžu doporučit, jen velikost by si možná měl už malinko na hraně. Jsou ti velký. Měl bys (mi) je prodat.
snake Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Odesláno 11. června 2019 Ja premejslim ze prodam neco jinyho a bondovky na leto ponosim-fakt jsou fajn ale zas me laka neco jinyho-ja se v tom motam jak vitr v bedne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky