tikzot Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Čupr kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Jsem si udělal takový kombo s limitkou Vans x Nasa :-)Odesláno z mého SM-G950F pomocí TapatalkLajk za boty!! hodinky taky gut :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Dneska Bulova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Zase, tedy vlastně pořád. Jinak update pro @Liqida, hodinky dnes prošly testem na 5 ATM. Po tomto testu je moje spokojenost s průhledným dýnkem z Custom Watch Concepts maximální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Jsem si udělal takový kombo s limitkou Vans x Nasa :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Paradicka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Paradicka!Tvl a už jste dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Oranžová patří k létu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Pěkný. Co to je za gumu? To nevypadá jako origo Ward.Je to tahle https://www.bartonwatchbands.com/products/navy-blue-elite-silicone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Furt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Tvl a už jste dva Coco? :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Coco? :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí TapatalkAle to je náš interní vtípek, kdy Kid přišel s podobným natem a já se mu smál. On to teda měl k obleku, to Tě trochu omlouvá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 (upraveno) Odpoledně večerní špacír Upraveno 20. června 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Dneska celý den takto. Naráz se to vyfotit nedalo, tak každou ruku zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 (upraveno) Ale to je náš interní vtípek, kdy Kid přišel s podobným natem a já se mu smál. On to teda měl k obleku, to Tě trochu omlouvá :-)To si uz vubec nepamatuju:-)) Upraveno 20. června 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Po bouřce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Na cestě do roboty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Dopolední venčení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Ty GS jsou bomba.Já stále Aquis a furt baví.Aby taky ne, když jsou pokaždé jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Pozornost pro obchodní partnerku. Myslím, že volba je super. Volil jsem mezi Tissot a tímto, ale tohle se mi líbí, hlavně big-date. "Rose-gold" byl podmínka, tady je to decentka, moc hezká Seika. Tak doufám, že se budou líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky