tpk1001 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 S dětma venku na krátkou procházku, na ruku jsem hodil G-čka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Béčka. Ale pro mě áčka. Jaký to je rok a kolik mají průměr? Zajímavej kousek, v jednoduchosti je krása.. IMG_0166.jpg Gratulace! Tohle uz je jinej vesmír, no.. Snad se na důchod taky k nějakým full goldům dopracuji, dříve to asi nestihnu Díky! Já zas mlsně pokukuju po tvých BB58, které bych rád jednou také do sbírky přivítal Taky tak, Povidláčku, k Moonum do komba asi vyborná volba.. Speedy s oblíbenou kudličkou..
Daemonultimate Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 To je lehkej bludišťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Seiko v přírodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepyczek Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Po práci (chodník na zahradě) legraci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Dnes bylo krásně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Sophiina volba :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 (upraveno) edit, jacob: Čili jakmile otevřeš jedno, tak o druhý přijdeš? Upraveno 28. března 2020 uživatelem dr.sphinx
jacob Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Dá se to tak říct, protože dvě lahve za večer dát nechci. Což neznamená, že se to nestane :-).
Daemonultimate Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Okoř Jasan dnes ale vše jen takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Ještě dneska jednu, jo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Ještě dneska jednu, jo? DSCN3490.JPGTak jo, ale pak už šup spát[emoji16]
Radik Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Tak jo, ale pak už šup spát[emoji16] Dobrou noc, strýčku Fido
Kostra Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Dobrou noc, strýčku Fido Dobrou noc, děti[emoji16][emoji16]
DaLo Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 DaLo- moc pěkný. Vidím dobře tritium?
DaLo Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 DaLo- moc pěkný. Vidím dobře tritium?Vidis dobre tritium
Povidláček Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Odesláno 28. března 2020 Taky tak, Povidláčku, k Moonum do komba asi vyborná volba.. Myslím, že k Moonům je to TOP (pominu-li Suby notabene v ND verzi). Úplně vzpomínám na to, jaks mi psal, ať si nechám Oris 65, že k Moonům do komba se retro potápky dycky hodí. A je fakt, že si po nich čas od času postesknu... zároveň jsem z nich už ale trochu vyrost, zejména po té mojí číslované verzi a kdybych je sháněl, šel bych do 40 mm s klasickejma indexama...na druhou stranu si myslím, že by to byl zas krok zpátky (když navíc vzpomenu, jak těžko jsem je prodával)...a ty BB58 jsou prostě jinde... tak snad časem
Doporučené příspěvky