Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Nemají vysoko těžiště a špatný dosed na ruku? Nehoupou se ti na ruce?

absolutne nie. v tejto kombinacii s isofrane su uplne ukazkove. nenechaj sa pomylit udajmi o hmotnosti, rozmeroch a pod. nic z toho v praxi nie je take ako sa zda na papieri. napr. oproti MM300 na oceli sa mi zdaju ze vazia tak polovicu /co samozrejme nie je pravda/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

absolutne nie. v tejto kombinacii s isofrane su uplne ukazkove. nenechaj sa pomylit udajmi o hmotnosti, rozmeroch a pod. nic z toho v praxi nie je take ako sa zda na papieri. napr. oproti MM300 na oceli sa mi zdaju ze vazia tak polovicu /co samozrejme nie je pravda/

OK, připadalo to tak z Tvé první fotky.

Odkaz ke komentáři

Dostanete s Valisem do řepy, oba :-))

čoveče nevím o čem to mluvíš :whistling:  .Von za to nemůže-a já vlastně taky ne :lol2: .Ale jedno se musí nechat-jsou parádní,tak doufám,že se někdy stavíš na kafe a pořádně se pochlubíš ;)

Odkaz ke komentáři

Sikovne si schoval tu plastovu ochranu korunky. Mam tie same ale v PVD.

ten plast - to je na věčnou debatu.. mně tam nevadí, zvykl jsem si na to jaký jsou a nedám na ně dopustit.

jako majitel musíš uznat, že to jsou výborný univerzální hodinky.

chtěl jsem ještě jedny komplet v pvd (SRP029), ale ceny šly potom hrozně nahoru a dnes už se neseženou.

Odkaz ke komentáři

čoveče nevím o čem to mluvíš :whistling:  .Von za to nemůže-a já vlastně taky ne :lol2: .Ale jedno se musí nechat-jsou parádní,tak doufám,že se někdy stavíš na kafe a pořádně se pochlubíš ;)

Paradni jsou a jak prokoukly. Neslo jim odolat? :-))) Nejdriv jsem myslel, zes taky nakupoval. Poznal jsem to az podle te dlažby co ma Valis na prodejne. :-)))

Uz se nemuzu dockat, az budou komplet. Zatim nosim jejich brášku.

Odkaz ke komentáři

ten plast - to je na věčnou debatu.. mně tam nevadí, zvykl jsem si na to jaký jsou a nedám na ně dopustit.

jako majitel musíš uznat, že to jsou výborný univerzální hodinky.

chtěl jsem ještě jedny komplet v pvd (SRP029), ale ceny šly potom hrozně nahoru a dnes už se neseženou.

Ja mam SRP029 a druhe som kupil svagrovi. Pred par rokmi nebol vobec drahe na to ake su to super hodinky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...