IzTaPa Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Bruselské počasí se vrátilo do normálu :-( (null) Aspon je vsechno krasne zeleny, no ni? jachty ti prirostly k srdci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Po 5ti denni pauze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Celý den tyto,ta lumi mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Nemají vysoko těžiště a špatný dosed na ruku? Nehoupou se ti na ruce? absolutne nie. v tejto kombinacii s isofrane su uplne ukazkove. nenechaj sa pomylit udajmi o hmotnosti, rozmeroch a pod. nic z toho v praxi nie je take ako sa zda na papieri. napr. oproti MM300 na oceli sa mi zdaju ze vazia tak polovicu /co samozrejme nie je pravda/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Dnes celý den LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Poprvé na zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Aspon je vsechno krasne zeleny, no ni? jachty ti prirostly k srdci? Hlavně celý příští týden je zelený, hehe Platty jsou jedním slovem boží! Jak mi u Submarineru něco chybělo, tak tyhle hodinky TO mají! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Dostanete s Valisem do řepy, oba :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 absolutne nie. v tejto kombinacii s isofrane su uplne ukazkove. nenechaj sa pomylit udajmi o hmotnosti, rozmeroch a pod. nic z toho v praxi nie je take ako sa zda na papieri. napr. oproti MM300 na oceli sa mi zdaju ze vazia tak polovicu /co samozrejme nie je pravda/ OK, připadalo to tak z Tvé první fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 furt to stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Dostanete s Valisem do řepy, oba :-))čoveče nevím o čem to mluvíš .Von za to nemůže-a já vlastně taky ne .Ale jedno se musí nechat-jsou parádní,tak doufám,že se někdy stavíš na kafe a pořádně se pochlubíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 pilotky po seikovsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 (upraveno) Sikovne si schoval tu plastovu ochranu korunky. Mam tie same ale v PVD. Upraveno 27. dubna 2013 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Na víkend něco od západních sousedů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Sikovne si schoval tu plastovu ochranu korunky. Mam tie same ale v PVD.ten plast - to je na věčnou debatu.. mně tam nevadí, zvykl jsem si na to jaký jsou a nedám na ně dopustit.jako majitel musíš uznat, že to jsou výborný univerzální hodinky.chtěl jsem ještě jedny komplet v pvd (SRP029), ale ceny šly potom hrozně nahoru a dnes už se neseženou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 (upraveno) Po 4 mesicich opet spolu! Upraveno 27. dubna 2013 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 čoveče nevím o čem to mluvíš .Von za to nemůže-a já vlastně taky ne .Ale jedno se musí nechat-jsou parádní,tak doufám,že se někdy stavíš na kafe a pořádně se pochlubíš Paradni jsou a jak prokoukly. Neslo jim odolat? :-))) Nejdriv jsem myslel, zes taky nakupoval. Poznal jsem to az podle te dlažby co ma Valis na prodejne. :-)))Uz se nemuzu dockat, az budou komplet. Zatim nosim jejich brášku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 ten plast - to je na věčnou debatu.. mně tam nevadí, zvykl jsem si na to jaký jsou a nedám na ně dopustit.jako majitel musíš uznat, že to jsou výborný univerzální hodinky.chtěl jsem ještě jedny komplet v pvd (SRP029), ale ceny šly potom hrozně nahoru a dnes už se neseženou.Ja mam SRP029 a druhe som kupil svagrovi. Pred par rokmi nebol vobec drahe na to ake su to super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky