padza1 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) po ránu..copak je to na obzoru..? Že by Bílá věž a katedrála svatého Ducha v Hradci Králové? :-) Upraveno 22. října 2013 uživatelem padza1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Hranáčekde tohleto skončí? existují i nějaké kosočtvercové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 HranáčeDost dobrý ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jen jedna zlomená vrtule, je prý docela dobrá bilance.Dnešní den se opravdu vyvedl! Konečně mám hotové PPG zkoušky. A na ruce Suunto. Co to je? Hadr se špagátama a na zadku vrtulka? A to se jako dá řídit? Ale jedna vrtule by se mi hodila jako výzdoba na schodiště... klidně i zlomená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Kdo si hraje, nezlobi i bez end links to vypada ok...<br /><br />Nejde ani o end links, ale tenhle remen fakt ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Co to je? Hadr se špagátama a na zadku vrtulka? A to se jako dá řídit? Ale jedna vrtule by se mi hodila jako výzdoba na schodiště... klidně i zlomená. Jojo. Přesně. U zadku vrtule. A řídí se to úplně skvěle! Vrtuli už jsem ale věnoval do síně tradic. Máš u mě tu další....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 vítej kamaráde v bronzové komunitě ... dost dobrá vstupenka Díky kamaráde :-) na srazu je musíme navzájem představit to by se mi taky líbilo Jeste jeden kus limitky v 47 mm mají ;-) 44mm ? Ano, 44mm óóó, velká gratulace Ondro, super, těším se na ně Díky Vláďo, už brzy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jojo. Přesně. U zadku vrtule. A řídí se to úplně skvěle! Vrtuli už jsem ale věnoval do síně tradic. Máš u mě tu další....:-) ..tý jo..to nemá kola..na to bych nevlezl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Kuwa chlapi, jděte s téma bronzovkama do háje. Nejen že mám stále intenzívnější pocit, že mi chybí lepší dajvry, alespoň Submariner no date nebo předchozí Aquatimer, ale bronzovky jsem ještě vůbec neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 K pilotkam potrebujes potapky, uz mam vybrano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 K pilotkam potrebujes potapky, uz mam vybrano To já taky tak trochu mám. Mám Orlíky. Vzít je k moři, na kolo nebo k sekačce bych ale asi neuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Kuwa chlapi, jděte s téma bronzovkama do háje.Nejen že mám stále intenzívnější pocit, že mi chybí lepší dajvry, alespoň Submariner no date nebo předchozí Aquatimer, ale bronzovky jsem ještě vůbec neměl... jsou skvělý, stačí chvilku a máš z leských psích kulí, plesnivý "military khaki" nástroje. Tohle mě vážně baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Predcasne Vanoce... :-) Sent from my LT26i using Tapatalkkonečně ta prává luneta. Dlouho jsem nad nima premejslel. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Predcasne Vanoce... :-) Sent from my LT26i using Tapatalk slzu jsem zatlacil... uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jojo. Přesně. U zadku vrtule. A řídí se to úplně skvěle! Vrtuli už jsem ale věnoval do síně tradic. Máš u mě tu další....:-) víš jak se u psychologa ukazují lidem fotky a oni musí rychle hlásit, co je napadlo jako první ... omlouvám se, ale mně kamo napadla brokovnice ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) víš jak se u psychologa ukazují lidem fotky a oni musí rychle hlásit, co je napadlo jako první ... omlouvám se, ale mně kamo napadla brokovnice ... Myslis střelbu na holuby? :-) http://m.youtube.com/watch?v=3OTZcRDv9lg Upraveno 22. října 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Myslis střelbu na holuby? :-) http://m.youtube.com/watch?v=3OTZcRDv9lg tak nějak ... argumentoval bych v duchu tohoto vlákna ... že jsem byl zvědavý, co má právě ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 tak nějak ... argumentoval bych v duchu tohoto vlákna ... že jsem byl zvědavý, co má právě ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Gratuluji Ondro,jsou božííííííííDoba bronzová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 No teď mi toho přibylo trošku víc . Ale je to spíš výsledek investic udělaných před létem, které se mi konečně dostaly na ruku . pekne jsi se panacku rozjel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky