Jeronimo Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Takhle to dopadá, když jsem v sobotu v poledne ještě nalitej....kupuju kravinyTo piješ ještě málo. Já když se naleju, tak kupuju mnohem horší věci (hodinky). To se pak nestačím divit. Ať slouží.
financ Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Novy prirustek... To jsou bronzovky? ParádaTy jsem moc chtěl :-(
Horhe Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 To piješ ještě málo. Já když se naleju, tak kupuju mnohem horší věci (hodinky). To se pak nestačím divit. Ať slouží.Ale musím říct, že na ruce je to hodně pohodlný. Akorát to tiká nezvykle pomalu.No, zejtra si je vezmu na ruku do práce a večer se uvidí.
Chorche Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Novy prirustek...Tak to velká gratulace, jsou parádní!A cifr je oproti tomu u běžných Tritonů rozhodně krok kupředu.
bedja Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) To jsou bronzovky? ParádaTy jsem moc chtěl :-(..ty už jedny mááš.. ) P.S ..cikinku congrat.. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem bedja
sect Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Zase stříbrný glóbus...... Nemá náhodou někdo z Ostravska a okolí mesh 22 mm? Potřeboval bych ho nejpozději do čtvrtku vyzkoušet, když tak SZ. Předem dík.
tombed Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ser na to Secte, mesh je pro buzny!
Bullet Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 To jsou bronzovky? ParádaTy jsem moc chtěl :-( Ano, dekuju, za chvili postnu vice fotek do jineho vlakna....dam vedet :-) Tak to velká gratulace, jsou parádní!A cifr je oproti tomu u běžných Tritonů rozhodně krok kupředu. Dekuju, vse je u nich tak nejak krok dopredu...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 IWC ? taky nafurtFlieger naFurt, na logisch. To se nevokouká.
Ondrej71 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Novy prirustek...Moc pekne Tome, gratuluju :-) Ja dnes na ceste
financ Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 ..ty už jedny mááš.. ) P.S ..cikinku congrat..Za tyhle bych Oliviery vymenil.
michalval Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 vydrž, zítra to spravím ? No jo, a pozítří budou zase rozbitý
michalval Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Takhle to dopadá, když jsem v sobotu v poledne ještě nalitej....kupuju kravinySuper, já mám zase zelený Humberta, tak je můžem vzít v pátek na sraz
sect Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ser na to Secte, mesh je pro buzny!Bóžínku.......no a co jako pusinko ?
Tarasus Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Novy prirustek...Ještě jednou gratuluju. Jsou to jedinečný a nádherný hodinky
tombed Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Bóžínku.......no a co jako pusinko ?jak chceš, v pátek dostaneš hudlana
Vit Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Zase stříbrný glóbus...... Nemá náhodou někdo z Ostravska a okolí mesh 22 mm? Potřeboval bych ho nejpozději do čtvrtku vyzkoušet, když tak SZ. Předem dík. PB052169.JPG Krása (hodinky i fotky).Mesh 22mm mám, přijeď ho vyzkoušet do UH. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Vit
Bullet Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Za tyhle bych Oliviery vymenil. Ještě jednou gratuluju. Jsou to jedinečný a nádherný hodinky Diky kluci, kdyby neco, tak vice LIVEfotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66489-steinhart-triton/&do=findComment&comment=1033064 Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem cikinek
sect Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Krása (hodinky i fotky).Mesh 22mm mám, přijeď ho vyzkoušet do UH.Díky za lákavou nabídku , ale zas tak široké okolí Ostravska jsem nemyslel.
Sphinxx Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Díky za lákavou nabídku , ale zas tak široké okolí Ostravska jsem nemyslel. Pardon, ale pobavili jste mě.
Doporučené příspěvky