kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Chosef76,zitra mam k vam cestu,skoda,ze jen na hrbitov,ale starici pro mou vasen na hodinky a zdrzeni nemaj pochopeni. Jinak bych se objednal na kukandu.
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Oblekovky na odpoledne ted vas s nima budu holt chvili otravovat nez vytahnu suby <br />Nádherné. Ta fotografie má překrásnou atmosféru.
IzTaPa Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Paty chod v Hostaria Isidro - tagliatelle ai funghi porcini. Pro takoveto jidlo bych i zabil...
prischera Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Sundal jsem z Landmonster sklo.
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Marceli, tak už je mi jasné, proč si volal :-(. Já tobě ještě dopoledne nazpět, ale už jsem se Ti nedovolal. Tak kdyžtak zítra.. a buď rád, že máš ty prachy. I když vím, jak si se na ně těšil a věřím, že já a dalších dost členů s tebou :-(.Dík,Jakube
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 tak to je smůla ? to mně mrzí ? ale je dobře o tom napsat, všichni musíme být ve střehu, i vzhledem k tomu, že některé fejky jsou téměř k nerozeznání od origináluAni nevíš,jak mě to štve.Pán je sběratel hodinek a nepoznal to.Na pohled ani hodinář nic nepoznal.Po otevření bylo vše značeno,jen se mu nelíbily čísla pod rotorem samonátahu.Strojek tedy rozdělal a bylo vymalováno.Krabice a doklady,byly originál.Pán v AD,říkal,že ddoklady patří k jiným hodinkám stejné řady.Spíše ten jeho kamárád mu dal doklady od svých a fejky k nerozeznání od originálu,Heinz to dále neřešil.Když na kamaráda přišla řeč(ještě před vyzkoušením pravosti),tak ho vychvaloval,že lepšího přítele nikdy neměl.
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Jak je na tom majitel těch fejků? Bude v pohodě?Mluvil jsem s jeho synem.Už je v pánu,Luďo.Měl silnou nadváhu,cukrovku,apod.Myslím,že na tuto událost nikdy nezapomenu.Jsem nadobro vyléčen kupovat tzv. jeté hodinky,mimo toto forum.
Vit Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Mluvil jsem s jeho synem.Už je v pánu,Luďo.Měl silnou nadváhu,cukrovku,apod.Myslím,že na tuto událost nikdy nezapomenu.Jsem nadobro vyléčen kupovat tzv. jeté hodinky,mimo toto forum. To je teda peklo.Nejhorší na tom je, že cizí sviňárnu odskákal slušný člověk.
Ohm-Aztec Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Mluvil jsem s jeho synem.Už je v pánu,Luďo.Měl silnou nadváhu,cukrovku,apod.Myslím,že na tuto událost nikdy nezapomenu.Jsem nadobro vyléčen kupovat tzv. jeté hodinky,mimo toto forum. To je strašný... Nevím, co jinýho říct...
bacil.357 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 To je teda peklo.Nejhorší na tom je, že cizí sviňárnu odskákal slušný člověk. To je naprosto šílený... Ten podvodný "kamarád" by měl za tohle pěkně trpět. Nebo aspoň spáchat náhodnou sebevraždu. To je hnus.
relativ Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Ani nevíš,jak mě to štve.Pán je sběratel hodinek a nepoznal to.Na pohled ani hodinář nic nepoznal.Po otevření bylo vše značeno,jen se mu nelíbily čísla pod rotorem samonátahu.Strojek tedy rozdělal a bylo vymalováno.Krabice a doklady,byly originál.Pán v AD,říkal,že ddoklady patří k jiným hodinkám stejné řady.Spíše ten jeho kamárád mu dal doklady od svých a fejky k nerozeznání od originálu,Heinz to dále neřešil.Když na kamaráda přišla řeč(ještě před vyzkoušením pravosti),tak ho vychvaloval,že lepšího přítele nikdy neměl. Tie fejky mali tie isté čísla ako na dokladoch?
StefanM Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 zekon7302: krasna fotka, uz sa tesim ako ich aj ja dnes ponosim. Ten pribeh s BP je velmi smutny, skoda, ze sa taka krasna zaluba stretne s takym spravanim...
Doporučené příspěvky