New Milis Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 (upraveno) To je teda debilní vlákno. Jen to zahnojí už tak značně nepřehledné vyhledávání úplně zbytečnejma příspěvkama, který naprosto nestojí za to číst. Chlapi, nezakládejte za každou cenu vlákna o nesmyslech. Upraveno 5. září 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Seiko Samurai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quin Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Alpha skeleton tak dnes TISSOT Ballade - format carré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Miláčky Rolex Explorer II. Kdyby někomu doma přebývaly RLX Sea Dwl, tak se o ně za úplatu rád hlásím.C. dobrá volba. Já teď mám na ruce PAM 104 na řemenu od Simona, ale přibude jim konkurence, mám objednáno Sea Dweller Deepsea, ty nové. Ale obávám se, že budou až tak někdy příští rok, fronta je prý dlouhá...( u Wempe v Drážďanech ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Archimede Pilot. Po obědě jedu na motorce pryč takže bude výměna za Traser P 6504 Black Storm Pro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Co jiného, než včera došlé Tissot T-touch Expert - Teplota 21 C, Relativní tlak 1006 Hpa (takže pod mrakem), má aktuální výška nad mořem 360m Dost dobrá hračka, už se těším o víkendu na sněžku. Jedu tam rize za testem hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Tissot Navigator, včera jsem jim dal nový pásek a opravil nátěr na ručkách. Takže dneska testuju "nový" vzhled vintage hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Prim Sport II Automatic na nylonovém NATO strapu....tento týden jsem si je vyzvednul z opravy a tak se s nima trochu těším.....jinak nosím skládačku leteckých PRIM.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Breitling Montbrillant Olympus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 SEIKO Atlas na ocelovom tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 MM Kampfschwimmer Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 pro radost teď nosím RADO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Titan Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 MWC Automatic Divers Watch na gumovym tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Seikoooooo Samurai White na Hirsh Liberty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Prave jsem dorazil domu, takze jsem (jako kazdy den) sundal Igeny na kozenem Hirsch Modena a nasadil Sport II na vlastnim remenu z kuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Ladičkové Longines. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 (upraveno) Dnes mám dvě velké B Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 6. září 2008 uživatelem mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Prim Sport I v nerezu s tmavě červeným ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 (upraveno) Sport II Upraveno 17. března 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Včera jsem se na ně ptal u Bechyhněho. Zatím je v Praze jen pár zájemců na čekačce. První přijdou snad do měsíce. Cena kolem 170k. Starý model je skladem za cca 130k. Taky mám na ně zálusk. Tak to bych asi koupil u něj, neboť v Německu je doporučená cena 7100 ?, slevy asi díky zájmu nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky