FiXilVer Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 No myslel jsem si to, když je máš pořád na své fotce Na nové jsem v reálu taky zvědavý... ja som hlavne zvedavy na tu modru farbu. v poslednej dobe sa mi na hodinkach strasne zacala pacit, takze nove modre PO by boli akurat to prave orechove a aby to nebol len offtopic, tak prikladam fotku. na ruke suby a pod rukou moja aktualna zabavka na dlhe skuskove dni.. Imunologia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 (upraveno) Rychlý foto-chronomagořinec z parkoviště Cesta na rodinnou návštěvu.....alespoň trochu zpestření Edit: Ta menší ještě neumí hodiny, tak s korunkou alespoň kroutí... Upraveno 18. června 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Rychlý foto-chronomagořinec z parkoviště Cesta na rodinnou návštěvu.....alespoň trochu zpestření Edit: Ta menší ještě neumí hodiny, tak s korunkou alespoň kroutí... Moj syn by komentoval: Huste, velmi huste ;-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Dneska zase vycházkovej Astronaut v popředí a smradlaví vembloudi v pozadí.EDIT: Chybka Upraveno 19. června 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Ted mám v ruce zbytek hodinek Ruhla chronograf. Doslova zbytek, sestavuji jedny fukční a tak jsem musel jedny úplně očasat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Dneska zase vycházkovej Astronaut v popředí a smradlaví vembloudi v pozadí. EDIT: Chybka Ty jsou fakt pěkný. A naživo ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 pam250... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Dnes robota na panským. Nosím na to různé skorozapomenuté kousky ze zásob - tentokrát jsem vylovil trofejní Trasery, dárek to od nejlepší manželky na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Taktéž Trasser. Malý cyklovýlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Tak dnes ručně natahovací jednoručky Molnie s krásným kalibrem a šroubovací korunkou. Mám je na ruce za druhý rok asi potřetí, takže oživím prodejní vlákno. Prostě mě neberou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Another Moonday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Pěkné pěkné a koukám zapnutý chrono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Pěkné pěkné a koukám zapnutý chrono... Koukáš správně, měřím si pracovní dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Tenhle vikendovej vristsot se mi vazne libi . A Archimede jeste jednou... Upraveno 20. června 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Malý výlet do skal, takže G-shock" Potkali jsme tam pěknou kočku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 To nevypadá špatně. Co se stalo s Rolexkama ? Nějak mi to uniklo. Jsou prodany a novy majitel uz je dokonce nabizi k vymene v prislusne sekci. Nebyly to definitivky, i kdyz jsem je mel hodne rad. A tak jsem v ramci cesty k tem definitivnim vlozil jeste intermezzo v podobe techto nemeckych chronografu. A kdyz je mam na ruce, tak mi hodne pripominaji Tvoje Damaska a mam pocit, ze Te naprosto chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Archimede jsou super, v chrono verzi i tříručkový model. A jaké mají být ty definitivní už víš ? Mam par kandidatu, ale jasno ani zdaleka ne. Nicmene neni kam spechat. Kazdopadne to bude triruckovy model (mozna s datem) bez komplikaci s in-house strojovnou (to jsou zakladni pozadavky). Rozepisu se vic, az zalozim chlubici vlakno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Ty chrona na hnědém řemenu jsou super, to bude originál řemen Archimede, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Já mám ty Archimede bez chrona na černém pásku a taky super. Možná časem dokoupím i nějaký hnědý. Jinak jakej máš rozměr těch Archimede bez chrona 42 nebo 45 mm? Já mám 45 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky