Kristian.nov Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Dneska mam Vanoce...chvili vas tu s nima budu otravovat DSC04040_11.jpg DSC04062_11.jpg Kloubíku, moc gratuluji...velmi vyzrálá volba. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Vecer na terase s R Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 banzaiZačínám litovat, že jsem je neobjednal Gratuluji jsou krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Úplně nové Steinharty v nelehký den ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Po dlhej dobe niečo iné ako B a celkom som si to užíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 MoonyNo to mě pos.r. Recidiva nebo jsi je nakonec nepustil z domu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Sphinxx - ty je prodal a koupil nove? ty seš hroznej pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Dnes u mistra ValiseMoc pekny rotor na velkem kulickovem lozisku. Prijemne prekvapeni, na to, ze to nema pruhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 FilipJ style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Dnes u mistra Valise Moc pekny rotor na velkem kulickovem lozisku. Prijemne prekvapeni, na to, ze to nema pruhled. Jsem rad ze se libi.Vim,ze tu byl dotaz na otevreny Doxy,tak jsem hned Juru hnal,ze to musim vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Kancldiving.Fakt jsou pěkný.Je to smutný,ale ať jsem měl různé hodinky,dokonce i vyšší level,tak se od těchto hodinek nemohu úplně odprostit.Už jsem je 3x prodal a zase koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Sphinxx - ty je prodal a koupil nove? ty seš hroznej pacient Jo, protože jsem je už slíbil jinému zájemci a nechtěl jsem couvat . Moje blbost, moje ztráta a novej přírůstek. Ale líbí se mi hodně a jsem rád, že jsou zase doma . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Moc diky vsem za gratulace...spokojenost stale narusta, jsem rad ze jsem nevzal suby. Novy tah super a mensi spona nez na subech mi taky vyhovuje. Sice Expy nemaji glidelock, ale zrovna tu mame strasny vedro a Easy link funguje mnohem lepe nez jsem cekal a tech jednorazovych 5 mm je uplne presne akorat na oteklou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 No to mě pos.r. Recidiva nebo jsi je nakonec nepustil z domu?Recidiva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 ...Vypadají na meshi skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nezapomene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Moc diky vsem za gratulace...spokojenost stale narusta, jsem rad ze jsem nevzal suby. Novy tah super a mensi spona nez na subech mi taky vyhovuje. Sice Expy nemaji glidelock, ale zrovna tu mame strasny vedro a Easy link funguje mnohem lepe nez jsem cekal a tech jednorazovych 5 mm je uplne presne akorat na oteklou ruku. CameraZOOM-20140514100954333_1.jpg CameraZOOM-20140514100552642_1.jpgGratulace k vybornym hodinkam. Moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Diky, uz mam choutky je dat na NATO a vzit nekam do prirody. Musim napsat jankovi Vcera jsem musel hned do knihkupectvi koupit tuhle knizku a vecer procital s hodinkama na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky