kloubik Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Dnes opet imbus Ty rucky jsou masakr. Posledni dobou je nemuzu dostat z hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 velka velka nadhera... Dnes opet imbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Ty rucky jsou masakr. Posledni dobou je nemuzu dostat z hlavy.Já taky ne; uz asi dva roky. Instant mi je ale jednou půjčil na chvíli na ruku. Na párátko to fakt nejde. Kdyby měli to stejný 38 - 40mm... Hmmmm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 (upraveno) Ty rucky jsou masakr. Posledni dobou je nemuzu dostat z hlavy.Jo. Snažil jsem se na nich vykoukat to broušení v hospodě, ale je tak filigránské, že jsem neviděl nic. Málokteré ručky snesou takovéhle makro.Jo. Taky bych je chtěl. Upraveno 22. července 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Dnes opet imbus Uprostred toho imbusu je vlozena sklenena flasticka, v nej je zlata trulicka a v nej je mala zlata kotvicka a zrnko pelu na ktorom je laserom vypalene ?????? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Taky jeden západ slunce ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Jo. Snažil jsem se na nich vykoukat to broušení v hospodě, ale je tak filigránské, že jsem neviděl nic. Málokteré ručky snesou takovéhle makro.Jo. Taky bych je chtěl.To hospodske svetlo neni moc vhodne na prohlizeni hodinek. Navic, po te smrsti piv uz jsem nybyl schopny rozeznat Frantikovy Expy od Festin. Na dennim svetle je to krasne viditelne. Na ty rucky koukam casto a dlouho, stejne jako na krasne vystrouhane pouzdro. Jsou fajn. Uprostred toho imbusu je vlozena sklenena flasticka, v nej je zlata trulicka a v nej je mala zlata kotvicka a zrnko pelu na ktorom je laserom vypalene ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Taky jeden západ slunce ...Super výhled... Vypadá to na fajn podnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 (upraveno) nechápu kamo, že to, byť jen na chvíli, mohlo být jinak ... Pavle, pochybovati a chybovati je lidske a clovek, kdyz muze, ma zkusit vse... Upraveno 22. července 2014 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Novej Rios na Sumech a s Denjlem na žluté...Taky relax...xD Sent from your iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Back to the 80's DSCN2606.jpgVyborna fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Novej Rios na Sumech a s Denjlem na žluté...Taky relax...xD Sent from your iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Novej Rios na Sumech a s Denjlem na žluté...Taky relax...xD Hodinky i řemen pěkný, ale co to v těch pulitrech máte za ch*anky? Podívej se o pár postů hore, jak vypadají Svijánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Pavle, pochybovati a chybovati je lidske a clovek, kdyz muze, ma zkusit vse... na tom něco bude ? důležité ale je, že jsi myšlenkově zpátky ? náš klub má málo členů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Hodinky i řemen pěkný, ale co to v těch pulitrech máte za ch*anky? Podívej se o pár postů hore, jak vypadají Svijánky se snažíme nepustí pivo a žlutá limca ma aspoň podobnou barvu;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Jedna z dneška (datum neřešte) Kam ty na to chodíš :-) Krásný. To sklo je prdlý nebo dráplý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 A jede se z práce domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Díky Poslouchal jsem přes Spotify osmdesátky a nějak mě přepadla nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Kam ty na to chodíš :-) Krásný. To sklo je prdlý nebo dráplý ?Díky Sklo je jen škrábnuté. Ve skutečnosti to nevypadá tak strašně. Šlo by to lehce odstranit, ale přece jenom to jsou vintage, známky stáří k nim patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky