KFL Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Steiny v Atlante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Takže dnes nové Steinharty, foceny ne na ruce ale na mé supervintagejakozdruhésvětové brašně :-)za málo peněz, hodně muziky, mám je už třetím rokem a jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 V praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Monster a Kos prístav Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 V praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 taky v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Po praci (nebezi tady nejaka drobna certina vlnka?) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Vinice prosperuje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Dnes Japonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Moc pěkný kousek a ta ze řetězu utržená sekundovka v první minutě musí být peckaNa promo fotkách se mi moc líbila ta bílá výroční limitka, ale v reálu to bylo dost zklamání.Díky, sekundový kolotoč není problém ukázat, pokud by byl zájem . Správně jsi mě kdysi nasměroval na to "zkoušení a hledání", takže jsem po koupi dvou automatů pochopil, že tahle kombinace je asi můj cíl - potápky, univerzály a TC quartzky, které leží v šuplíku a když přijde jejich čas, můžu pro ně rychle sáhnout, nasadit a nic neřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 K vodě? Jedině žraloky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Letní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Jsou fakt nádherný.Někdy se mi po nich i zasteskne.Hlavně ten modrý ciferník Ten se povedl, to je pravda. Dnes zdravím olomouckou buňku z Olomouce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Modrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Litry U Valise,tak než budou tak 5-ti litry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Laco Leipzig? Jawohl! Podle me ty nase... Podle nozek pouzdra to tak vypada... Jinak 2 bacil.357 samozrejme congratz! Dobra volba... Jo jsou to ty Vaše...Nožky mají pěknou patinu..Jen řemínek vyměním za jiný odstín..Díky, pokukoval jsem po nich už pěkně dlouho, Ještě než byly v prodejním vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Do prdele, já jsem tak rád, že je máš, každá fotka je úžasná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Musím uznat,tyto hodinky výdávám jen na foto,ale velmi se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky