zekon7302 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Dušane, není to nic pro nás, měl jsem je na ruce, myslím, že pro nás dva jsou strašně vysoké.Ber to pozitivně, ušetříme.Že mám zálibu v malých hodinkách, to se ví, ale vysoká pouzdra můžu taky, právě to je na těch SD přitažlivé, né ty placaté suby.
financ Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 ..první pocity..jsou velké a těžké..!..no a..!.. To mas dneska pestry :-)
MaxT Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 (upraveno) Dušane, není to nic pro nás, měl jsem je na ruce, myslím, že pro nás dva jsou strašně vysoké.Ber to pozitivně, ušetříme.To co máš na ruce jsou DS? Podle ventilu bych myslel, že to jsou DeepSea. A podle výšky taky. Alespoň to tak vypadá. Upraveno 14. srpna 2014 uživatelem MaxT 1
Marcus Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Jedna k čaji o páté: DSCN3112.jpg A kde máš ten čaj?Mám sice hodinu zpoždění (i když vlastně podle Greenwich Mean Time jsem OK).Britské hodinky nemám, ale Indie pořád ctí jisté tradice a zvyky.Čaj Ceylon Orange Pekoe. Scones peču jen o víkendech, takže dnes nahrazeny piškoty, ovšem lemon & lime marmalade nesmí u nás k čaji chybět. 2
siwi Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 A kde máš ten čaj?Mám sice hodinu zpoždění (i když vlastně podle Greenwich Mean Time jsem OK).Britské hodinky nemám, ale Indie pořád ctí jisté tradice a zvyky.Čaj Ceylon Orange Pekoe. Scones peču jen o víkendech, takže dnes nahrazeny piškoty, ovšem lemon & lime marmalade nesmí u nás k čaji chybět.TEA7575.jpg Čaj si dala moje dcera - zelenej, čínskej
Vit Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 To co máš na ruce jsou DS? Podle ventilu bych myslel, že to jsou DeepSea. A podle výšky taky. Alespoň to tak vypadá. Asi jsem to popletl, myslel jsem, že DS je DeepSea. Jsou to Volfdovy hoďky.
MaxT Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Asi jsem to popletl, myslel jsem, že DS je DeepSea. Jsou to Volfdovy hoďky.Mě se to taky furt plete. Každopádně fotky z posledních dnů jsou SeaDweller a ty jsou výrazně nižší i menší. I když to nemohu porovnat jelikož jsem nikdy neměl Suby, znalci tvrdí že jsou dokonce pohodlnější než Suby.Každopádně z Těch RLX co mám nebo jsem měl bych subjektivně řekl, že co se pohodlí týče tak jsou hned za Daytonama.
Denjl Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 koukám, že v tom solidně lítáš ..první pocity..jsou velké a těžké..!..no a..!..
volfda Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Dušane, není to nic pro nás, měl jsem je na ruce, myslím, že pro nás dva jsou strašně vysoké.Ber to pozitivně, ušetříme.Tak jsem si dnes zkousel nove SD a na ruce mel DSSD. Typek v butiku, kde meli vyskladanych asi 6 DSSD vedle sebe, na me kouknul a rikal, proc chcete SD, kdyz mate tohle? Pak poradil, ze bych mohl koupit GMT, nebo Daytony, kdyz jsem odvetil, ze je mam, dovedl me o par metru vedle a ukazal na butik PP, AP a Breguet a rekl, tam jdi... Dost me pobavil a tak jsem sel, nenakupoval jsem, ale byla to nadhera 1
tmoris Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 tak prece jen jeste dneska vykouklo 1
Doporučené příspěvky