El Nano Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Náplast na velký smutekNo ty jsou krasny! Taky se primlouvam za dalsi fotky
CEGY Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 WOW! Něco mi uteklo? Gratuluju Já už opět v procesu: IMAG0176.jpg Impulzivni nakup. Mam to posledni dobou casto.. DikyTak přeju, ať ti aspoň chvíli vydrží, i když mi k tobě víc sedí plechovky od tuňáka Ale jsou úžasný, vždycky jsem je Honzovi hrozně očumoval, takže předpoklad, že by u tebe mohly chvíli zůstat, tam snad je Tunaky zatim stale mam, ale asi nejak meknu.. Diky Marty. Zastav se na kafe.Moc pěkně, pane!!
Kluk jako buk Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Náplast na velký smutek WOW, to je obrovská pecka, obdivuju ty hodinky už dlouho, gratuluju!
LovecK Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Náplast na velký smutekMaxi! Tak at to aspon trochu pomuze... Jinak hodinky krasny...At nejsem OT tak od obeda takto...
MaxT Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Dva ze snad stovek odstínů ciferníku. Umí být stříbrný, světle modrý, šedý, fialový a tmavěmodrý až do černa. 5
VintageLover Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Dva ze snad stovek odstínů ciferníku. Umí být stříbrný, světle modrý, šedý, fialový a tmavěmodrý až do černa.Tvl, to je masakr, to je vintáž jak prase, a ten cifr.... Bože, to je slast. Gratulace. Zase něco jiného, než to, na co jsme tady zvyklí.
blackhead Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pekny jsou, vic fotek dej.Nový prírastok ...
blackhead Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pekny hodinky, ale mohly by byt mensi ne?Dva ze snad stovek odstínů ciferníku. Umí být stříbrný, světle modrý, šedý, fialový a tmavěmodrý až do černa.
Doporučené příspěvky