Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Tak to bych si raději uhryznul nohu než si tam nechat opravit auto. Nebo cokoliv jinyho ? 

Po zkušenostech můžu říct, že je to všude stejné, nebo podobné. Opravuji tam pouze 10% flotily.

Dnes jedna zeměpisecká z trochu jiné křižovatky :)

post-17158-0-71929100-1412870406_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po zkušenostech můžu říct, že je to všude stejné, nebo podobné. Opravuji tam pouze 10% flotily.

Dnes jedna zeměpisecká z trochu jiné křižovatky :)

Tam by chtěl žít každý :). dal bych si kroužkový ležák... No nic. Já se dnes do krásného podzimního dne vybavil hodinkami v podzimních barvách :)

post-18334-0-94321800-1412870909_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tam by chtěl žít každý :). dal bych si kroužkový ležák... No nic. Já se dnes do krásného podzimního dne vybavil hodinkami v podzimních barvách :)

attachicon.gifIMG_0599.jpg

Ano, Jakube. Pamatuju si na ně z loňska a už jsem si pomalu říkal, že je čas nato je znovu vytáhnout. Řemen k nim ladí skvěle.

Odkaz ke komentáři

Neplést prosím kroužkovaný ležák s kroužkovou vazbou. Ale jinak s obsahem sdělení souhlasím.

FC

Krásné. K tomu strukturovanému ciferníku bych ale vyzkoušel i nějaký strukturovaný řemen (černý).

Odkaz ke komentáři

Neplést prosím kroužkovaný ležák s kroužkovou vazbou. Ale jinak s obsahem sdělení souhlasím.

Krásné. K tomu strukturovanému ciferníku bych ale vyzkoušel i nějaký strukturovaný řemen (černý).

Díky, něco už nosím v hlavě.

Odkaz ke komentáři

:D  Samozřejmě po dobrém obědě byl i dobrý ležák.

http://www.youtube.com/watch?v=8U3NlZLmP6M

post-17158-0-98022800-1412873728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...