Denjl Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 A jsou doma! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Dnes jsem vystřídal dvoje.Dopoledne Fortisky a zbytek den BFS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tak to bych si raději uhryznul nohu než si tam nechat opravit auto. Nebo cokoliv jinyho ? Po zkušenostech můžu říct, že je to všude stejné, nebo podobné. Opravuji tam pouze 10% flotily. Dnes jedna zeměpisecká z trochu jiné křižovatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 A jsou doma! Sent from my iPhone using TapatalkJsou prádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Po zkušenostech můžu říct, že je to všude stejné, nebo podobné. Opravuji tam pouze 10% flotily. Dnes jedna zeměpisecká z trochu jiné křižovatky Tam by chtěl žít každý . dal bych si kroužkový ležák... No nic. Já se dnes do krásného podzimního dne vybavil hodinkami v podzimních barvách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 FC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tam by chtěl žít každý . dal bych si kroužkový ležák... No nic. Já se dnes do krásného podzimního dne vybavil hodinkami v podzimních barvách IMG_0599.jpg Ano, Jakube. Pamatuju si na ně z loňska a už jsem si pomalu říkal, že je čas nato je znovu vytáhnout. Řemen k nim ladí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tam by chtěl žít každý . dal bych si kroužkový ležák... No nic. Já se dnes do krásného podzimního dne vybavil hodinkami v podzimních barvách IMG_0599.jpg Neplést prosím kroužkovaný ležák s kroužkovou vazbou. Ale jinak s obsahem sdělení souhlasím.FC Krásné. K tomu strukturovanému ciferníku bych ale vyzkoušel i nějaký strukturovaný řemen (černý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Neplést prosím kroužkovaný ležák s kroužkovou vazbou. Ale jinak s obsahem sdělení souhlasím. Krásné. K tomu strukturovanému ciferníku bych ale vyzkoušel i nějaký strukturovaný řemen (černý). Díky, něco už nosím v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tam by chtěl žít každý . dal bych si kroužkový ležák... No nic. Já se dnes do krásného podzimního dne vybavil hodinkami v podzimních barvách IMG_0599.jpg Samozřejmě po dobrém obědě byl i dobrý ležák. http://www.youtube.com/watch?v=8U3NlZLmP6M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Ráno jsem je vzal do práce a večer jsme s klukem skončili stavbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 FCkurna, uz ich sem nelep. Vzdy ked ich vidim tak si bucham hlavu ze vo finale zvitazili Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 A jsou doma! Sent from my iPhone using TapatalkGratuluju!! Já je žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Zacinam se pripravovat na zmenu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Stále ty jediné sněhově bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 na cestě do práce ... IMG_0474.jpgPěkné, já dnes plasťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Vyvenčil jsem digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 MG SAR Flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Malé, nudné, jehovistické, korodující jednoručky:-D A mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky