Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Jedna večerníNa tom Natu jim to sekne
rekib1 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Jedna večernítohle je fakt klasika..a hodně velká!
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 3 pasma by si mal keby to malo aj vnutornu fixnu 24 hodinovu stupnicu takto je ta otocna luneta ledatak nasmiech. ale hodinky krasne, o tom ziadna Kluci co blbnete?? Takže GMT master je pro smích??? Takže si to zopakujeme: 24 hodinová ručka ukazuje standardně domácí čas, k čemuž využívá 24h stupnice.Klasická hodinová ručka ukazuje čas místní.Otočná luneta s 24h stupnicí umožní, po správném otočení, rychlý náhled na čas v jiném časovém pásmu... Amen
rekib1 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Kluci co blbnete?? Takže GMT master je pro smích??? Takže si to zopakujeme: 24 hodinová ručka ukazuje standardně domácí čas, k čemuž využívá 24h stupnice.Klasická hodinová ručka ukazuje čas místní.Otočná luneta s 24h stupnicí umožní, po správném otočení, rychlý náhled na čas v jiném časovém pásmu... AmenPřesně, díky že ses mě zastal..nevim přijde mi to logické..
Návštěvník dlubix Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Ciwe Janko, řemeny děláš epesní, ale jestli se budeš srát do gmt, dostaneš do nosu
JaRooN Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Posledni foto techto malych hezkych triple date pred zabalenim a odeslanim za velkou mlaku
Filip.J Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Ahoj kluci, včera se mi narodila druhá dcerka. Jsem šťastný jak blecha. Nostalgicky jsem nasadil hravá Humberta. Gratuluji, pane! Hodně zdraví vám všem!---Na to, že Zrno barvu mého opasku neviděl, ten odstín řemenu na Doxy docela trefil, co?
instant Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Kluci co blbnete?? Takže GMT master je pro smích??? Takže si to zopakujeme: 24 hodinová ručka ukazuje standardně domácí čas, k čemuž využívá 24h stupnice.Klasická hodinová ručka ukazuje čas místní.Otočná luneta s 24h stupnicí umožní, po správném otočení, rychlý náhled na čas v jiném časovém pásmu... AmenPo spravnem otoceni... takze je obojsmerna a ma 48 skokov?
instant Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Ciwe Janko, řemeny děláš epesní, ale jestli se budeš s..t do gmt, dostaneš do nosu Moment moment.. Sme tu na to GMT styria. Janko a ja.
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Pate ty Omegy jsou od Ondry ? Notyvole a mi se smějete, že to moc točím
McStinger Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Moment moment.. Sme tu na to GMT styria. Janko a ja. S dovolením prihodím do partie svojich 110 kíl.
IzTaPa Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Po spravnem otoceni... takze je obojsmerna a ma 48 skokov? a proc by mela skakal pri pootaceni?https://www.youtube.com/watch?v=NiWEV3hzBRk Moment moment.. Sme tu na to GMT styria. Janko a ja. 4 experti. sorry, 6 s panem zihadlem Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem IzTaPa
sashator Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Po spravnem otoceni... takze je obojsmerna a ma 48 skokov?Nemá těch skoků 24? Respektive tak to je na GMT masterech Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem sashator
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Po spravnem otoceni... takze je obojsmerna a ma 48 skokov?Po otoceni o spravny casovy posun dopredu ci do zadu...Je obousmerna a ma 120 kliku. Ty keramicky uz maj myslim jenom 24 kliku...
Chosef76 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Veliká gratulace! Rodil jsi si jí sám?Děkuji. Ano, obě holky jsem si rodil sám. ;-)
Foundryman Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Děkuji. Ano, obě holky jsem si rodil sám. ;-)A kde byla manželka ?
Chosef76 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 A kde byla manželka ? Jako vždy....v těch nejlepších rukách s Rolexama. ;-)
Doporučené příspěvky