Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

sem si ty cinsky nounejmy nejak oblibil. neska konecne dorazila krabice od ex majitele s origo kaucukem, tak si v praci rochnim blahem

Když se tak dívám na tu tvoji packu,tak vím,že mi tydle sednou dokonale :) .No asi si počkám až je hodíš do prodeje(nebo si na mě vzpomeň) :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad chvíli vydržej

Posted Image Gratulace chlape - konecne mas "pořadný" hodinky Posted Image ( vice fotek by nebylo-at hledam jak hledam tak jsem nasel jen tyhle dve,neustale jsem cekal kdy budou v chlubicim vlakne,nebo jsem prehledl?) at jsi s nima spokojen a at slouzej Posted Image

uz nejakych par mesicu,a jeste me vubec neomrzeli ....Posted Image

post-13493-083145000 1317394487.jpg

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

I kdepak.

Každému vyhovuje něco jiného. Naštěstí. Měl jsem Daytony a teď mám GG. Daytony jsou krásné a dobře se nosí. Takové moc pěkné hodinky s větší rezervou chodu a ta je vždycky fajn. Pro ostatní téměř neexistují. Pokud si někdo nevšimne nápisu Rolex na cifru, tak ho vůbec nezajímají. Gefica je něco úplně jiného. Jsou to provokující hodinky z kterých si i lidi, kteří vědí o hodinkách prd sedají na zadek. Oboje jsou super, ale srovnávat se vážně moc nedají. Každý jsou o něčem jiným a mají jinou cílovou skupinu zákazníků (pokud není někdo úchyl jako třeba já). Hodinařina v obou kouscích je na dobré úrovni, to je asi tak vše co se dá srovnávat.

Odkaz ke komentáři

Člověk tak nějak normálně relaxuje, fotí si hodinky, a manželka to takhle kazí. Tězkej život chronomagora... :D

řekni milované, že jí bříško palce dělá na tom fakáči nepřirozeně rozpláclej prostředník. A že to vidí cca tak tři sta lidí teď a spousta dalších to ještě uvidí. A že to néni moc pěkný :D
Odkaz ke komentáři

Posted Image Gratulace chlape - konecne mas "pořadný" hodinky Posted Image ( vice fotek by nebylo-at hledam jak hledam tak jsem nasel jen tyhle dve,neustale jsem cekal kdy budou v chlubicim vlakne,nebo jsem prehledl?) at jsi s nima spokojen a at slouzej Posted Image

uz nejakych par mesicu,a jeste me vubec neomrzeli ....Posted Image

Nějak za denního světla nemám čas fotit..

Kurňa lunetu v tomhle stavu bych taky potřeboval, ale 5600 za novou se mi dávat nechce.

Holt už nejsou nejmladší..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...