kubson Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 žlutá je dobrá mám to tam čím dál víc rád, minulý týden jsem seděl na kopci, čuměl dolů a bylo mi fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 jo kluci troufám si říct, že beskydy jsou teď nejkrásnější z celého roku... meníčko budiž pochváleno... bohužel bylo přítmé a nokia zaostřila řízek, asi měla větší hlad než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 sem si ty cinsky nounejmy nejak oblibil. neska konecne dorazila krabice od ex majitele s origo kaucukem, tak si v praci rochnim blahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 kam sa hrabe Daytona I kdepak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Tož tak sa tak pomalu chystám na ten dnešní ostravské sraz. Hodinky na ruce mám. Laďóšku, můžeš si mňa teda vyzvednóť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 sem si ty cinsky nounejmy nejak oblibil. neska konecne dorazila krabice od ex majitele s origo kaucukem, tak si v praci rochnim blahem Když se tak dívám na tu tvoji packu,tak vím,že mi tydle sednou dokonale .No asi si počkám až je hodíš do prodeje(nebo si na mě vzpomeň) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 (upraveno) jinak dnes přišli mmonstra na takové to domácí nošení Upraveno 30. září 2011 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Raise the Titanic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Raise the Titanic! uaaaaa náááádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 (upraveno) Snad chvíli vydržej Gratulace chlape - konecne mas "pořadný" hodinky ( vice fotek by nebylo-at hledam jak hledam tak jsem nasel jen tyhle dve,neustale jsem cekal kdy budou v chlubicim vlakne,nebo jsem prehledl?) at jsi s nima spokojen a at slouzej uz nejakych par mesicu,a jeste me vubec neomrzeli .... Upraveno 30. září 2011 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Člověk tak nějak normálně relaxuje, fotí si hodinky, a manželka to takhle kazí. Tězkej život chronomagora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 I kdepak. Každému vyhovuje něco jiného. Naštěstí. Měl jsem Daytony a teď mám GG. Daytony jsou krásné a dobře se nosí. Takové moc pěkné hodinky s větší rezervou chodu a ta je vždycky fajn. Pro ostatní téměř neexistují. Pokud si někdo nevšimne nápisu Rolex na cifru, tak ho vůbec nezajímají. Gefica je něco úplně jiného. Jsou to provokující hodinky z kterých si i lidi, kteří vědí o hodinkách prd sedají na zadek. Oboje jsou super, ale srovnávat se vážně moc nedají. Každý jsou o něčem jiným a mají jinou cílovou skupinu zákazníků (pokud není někdo úchyl jako třeba já). Hodinařina v obou kouscích je na dobré úrovni, to je asi tak vše co se dá srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Člověk tak nějak normálně relaxuje, fotí si hodinky, a manželka to takhle kazí. Tězkej život chronomagora... řekni milované, že jí bříško palce dělá na tom fakáči nepřirozeně rozpláclej prostředník. A že to vidí cca tak tři sta lidí teď a spousta dalších to ještě uvidí. A že to néni moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 domácí pakárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Člověk tak nějak normálně relaxuje, fotí si hodinky, a manželka to takhle kazí. Tězkej život chronomagora... jestli se Ti manželka nesnaží něco naznačit ??? !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Člověk tak nějak normálně relaxuje Dej si jeden Mythos za mě. Docela mi to pivko chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 <br />Dej si jeden Mythos za mě. Docela mi to pivko chutnalo.<br /><br /><br /><br /> Hned jak jsem tu fotku viděl, tak se mi vybavila jeho chuť- taky mi celkem šmakoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Dej si jeden Mythos za mě. Docela mi to pivko chutnalo. Splněno. A taky za Romana, lolohha, Milise a Tombeda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 dneska se malovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Gratulace chlape - konecne mas "pořadný" hodinky ( vice fotek by nebylo-at hledam jak hledam tak jsem nasel jen tyhle dve,neustale jsem cekal kdy budou v chlubicim vlakne,nebo jsem prehledl?) at jsi s nima spokojen a at slouzej uz nejakych par mesicu,a jeste me vubec neomrzeli .... Nějak za denního světla nemám čas fotit.. Kurňa lunetu v tomhle stavu bych taky potřeboval, ale 5600 za novou se mi dávat nechce. Holt už nejsou nejmladší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky