siwi Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Siwi, moc dobrý výběr . Tak snad definitivní? U Tebe tomu věřím . Díky moc, Davide. Od znalce Béček tvého formátu to potěší dvojnásob. Taky gratuluju k impulzivnímu nákupu. Orienty jsou vděčné hodinky. Ty tě nezklamou. V mém případě jde skutečně o konec chronocesty. Ještě nikdy jsem necítil z hodinek takové uspokojení chronobundu jako teď. Vojto, jsem v nemem uzasu a ze srdce gratuluji. Uzivej si jich a pak se pochlub s presnosti chronometru. Honzo, i tobě díky. Přesnost měřím. Po 12ti hodinách jsem vypozoroval odchylku +0,5s. Ale skutečnost ukáže až čas. tak to byla docela rychlost. Velká gratulace a sem zvědav zda se potvrdí tvá slova, že budou definitivní. To máš pravdu, Miloši. Mělo to být tenhle týden. Nechtěl jsem ale předem nic zakřiknout. Takže - u mě dobrý. A to jako že fakt Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem siwi
Frostie Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Nadhera, Siwi. A ten tah k nim take mas, nebo jsem neco prehledl?
Kid_A Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Krásné ráno,no je to příjemné vzít si tak dokonalé hodinky, sálá ve mě takové to uspokojení.. krasny omegy
stando Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Pekny sou siwi. 42 tak akorat...a hlavne tie 44ky maju tu hrozny 9 a 6 index. Vyzera to dost nevyvazene. Takze aj za mna rozhodne 42.
siwi Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Nadhera, Siwi. A ten tah k nim take mas, nebo jsem neco prehledl? Nene, tah k nim zatím nemám, ale dodají mi ho do 14ti dnů zdarma. Zatím ani nevím, jestli budu s jeho nasazením nějak spěchat. Samotného mě jako příznivce tahů překvapuje, že se mi hodinky na řemenu líbí a celkem dobře se i nosí. Pekny sou siwi. 42 tak akorat Přesně tak. 42 je na mé zápěstí ideální.
siwi Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 ...a hlavne tie 44ky maju tu hrozny 9 a 6 index. Vyzera to dost nevyvazene. Takze aj za mna rozhodne 42. Číselné indexy u 44 jsou hlavně více lesklé. Odrážejí vše - tedy nejen světlo, ale i tmu. Pod určitými úhly tak nejsou skoro vidět, jak splývají s tmavým ciferníkem. Zde jsou čísílka matovaná a odražené světlo se na jejich povrchu krásně rozptyluje i za špatných světelných podmínek. To byl další pádný důvod, proč jsem zvolil právě tento typ.
stando Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 ...nie nadarmo som dnes rano vstal...zasa som sa dozvedel nieco nove ;)
Martyp Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Nene, tah k nim zatím nemám, ale dodají mi ho do 14ti dnů zdarma. Zatím ani nevím, jestli budu s jeho nasazením nějak spěchat. Samotného mě jako příznivce tahů překvapuje, že se mi hodinky na řemenu líbí a celkem dobře se i nosí. Na tahu budou skvělý, dobrý univerzálky...Ale nedivím se, že se ti líbí na kůži, SuperOceanum obecně sluší všechno.. Číselné indexy u 44 jsou hlavně více lesklé. Odrážejí vše - tedy nejen světlo, ale i tmu. Pod určitými úhly tak nejsou skoro vidět, jak splývají s tmavým ciferníkem. Zde jsou čísílka matovaná a odražené světlo se na jejich povrchu krásně rozptyluje i za špatných světelných podmínek. To byl další pádný důvod, proč jsem zvolil právě tento typ. Pěkně popsané.. I když proti Vám dvěma musím říct, že mně se víc líbí "prázdnější" cifr na 44kách.. Ať nejsem OT...
El Nano Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 vojto, sluší ja dnes kombinace Ray + Bond ale kocourovi to je úplně fuk a schválně koukám jinam syčák
Sphinxx Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Tak to má bejt - impulsivně. Jsou parádní, co je to za model?Děkuji, sleduj vlákno Orient případně mou galerku, udělal jsem pár rychlých cvaků, tak tam něco narfkám. Jinak je to model FEU 0 7005 WX se 100M WR .
mlsoun1 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Díky moc, Davide. Od znalce Béček tvého formátu to potěší dvojnásob. Taky gratuluju k impulzivnímu nákupu. Orienty jsou vděčné hodinky. Ty tě nezklamou. V mém případě jde skutečně o konec chronocesty. Ještě nikdy jsem necítil z hodinek takové uspokojení chronobundu jako teď. Honzo, i tobě díky. Přesnost měřím. Po 12ti hodinách jsem vypozoroval odchylku +0,5s. Ale skutečnost ukáže až čas. To máš pravdu, Miloši. Mělo to být tenhle týden. Nechtěl jsem ale předem nic zakřiknout. Takže - u mě dobrý. A to jako že fakt IMG_20150109_101149.jpg IMG_20150109_094640.jpgBýt měsíc na obloze,tak začnu výt, Vojto,prostě nádhera Začíná mi chybět vitamín B. vojto, sluší ja dnes kombinace Ray + Bond ale kocourovi to je úplně fuk a schválně koukám jinam syčákVypadá to zajímavě Honzo.NATO většině hodinkám sluší,i když výjimky se najdou,samozřejmě Já jsem dnes absolutně impulsivně nakupoval něco nového na takové to denní automatické nošení a teda docela spokojenost - do 5.000,-Kč moc prima. Navíc jsem konečně zalepil místo po Monstrech, která tu v černém provedení moc neletí. Ale už mi to nevadí . Davide,tak toto mi vyrazilo dech.Ale proč né?Tož si jich užíj na tu chvilku
Sphinxx Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Davide,tak toto mi vyrazilo dech.Ale proč né?Tož si jich užíj na tu chvilku Nejsi sám, to vás bylo více, ale v pozitivním duchu . Více ve vlákně ... ať to neplevelím ...
kuncák7 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Siwi- vojto,gratuluju a u tebe verim,ze se jedna o definitivni,i kdyz ses v roce 2014 slusne rozjel :-))))))
Kostra Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Přidávám se k řadě gratulantů. Tento model ve žlutém odstínu mi nedává spát už nějaký ten pátek, tak se tu teď aspoň budu moct kochat těmi tvými černými každý den. Užívej je ve zdraví a ať ti to nadšení vydrží pokud možno až do chronodůchodu.Takže - u mě dobrý. A to jako že fakt IMG_20150109_101149.jpg IMG_20150109_094640.jpg
zekon7302 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Dětské PO proč dětské, mně jsou tak akorát Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem zekon7302
Doporučené příspěvky