Martin.D Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 (upraveno) V práci.. pohodlnější jsem neměl :-) Upraveno 3. června 2015 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Siwi, ty si uz dlhsi cas s Bckami ukazkovo vyrovnany, to sa mi paci Skusil som dnes este D na shell cordovane. Je to pohodlne, ale aftermarket ohnute stezejky moju extra doveru v pevnost neziskali a to teplo s kozenym remenom u mna nejde dokopy. Ale myslim ze na pohlad to nevyzera najhorsie, co poviete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Kdo tvrdí, že Damaska nemůžou bejt voňavka??:-) A konečně mi přišly hadry s černým železem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Siwi, ty si uz dlhsi cas s Bckami ukazkovo vyrovnany, to sa mi paci Skusil som dnes este D na shell cordovane. Je to pohodlne, ale aftermarket ohnute stezejky moju extra doveru v pevnost neziskali a to teplo s kozenym remenom u mna nejde dokopy. Ale myslim ze na pohlad to nevyzera najhorsie, co poviete?IMG_7733_r.jpg Jo, tak to máš pravdu. Celkově jsem velice spokojený člověk (parchant) a Béčka k tomu velkou měrou přispívají Koženým řemenům jsem nikdy na chuť moc nepřišel. Nejraději nosím tahy a asi bych nepohrdl nějakou pěknou masívní gumou. K Damaskům ale ta kůže tak nějak patří. Pokud se na to jen takhle dívám, řekl bych, že je to úplně OK. Jen od těch ohnutých stěžejek ruce pryč! Škoda tak pěkných hodinek, kdyby ti měly sletět z ruky na dlažbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Zasluzeny oddych s Polarkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 stripes for champions league final Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 eskaiks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Furt mi nedají mrchy spát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Leto je už tu.. Teda podľa teplôt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Nova akvizice..... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Konecne doma, ale bylo v Praglu dneska vedro. Ted uz Svijany a Chronomag :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Nic vic ani nepotrebuju, jsou proste skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Léto je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Siwi, ty si uz dlhsi cas s Bckami ukazkovo vyrovnany, to sa mi paci Skusil som dnes este D na shell cordovane. Je to pohodlne, ale aftermarket ohnute stezejky moju extra doveru v pevnost neziskali a to teplo s kozenym remenom u mna nejde dokopy. Ale myslim ze na pohlad to nevyzera najhorsie, co poviete?IMG_7733_r.jpgJa bych rekl, dost dobry kamo!. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Jednorucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 JednoruckyImageUploadedByTapatalk1433353141.899165.jpgVždycky mi udělají radost, když je tady vidím. -----Já tento týden poletuju s Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 stáe TAG Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Už jsem to nevydržel, ještě nastavit čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Na zahradě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Tak zase Colty,protentokráte s černým cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky