Bells Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Díky . Tvoje GmtÝčka jsou taky super moc se mi líbi Povedený Alpiny i fotka Děkuju vám oběma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 resil bych to pres sz. Nechceme tady nikoho pranyrovat, ne?Máš pravdu, Kide. Nechal jsem se unést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Dnešní foto to není, ale nosím je pořád. Asi jsem vyléčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Co máte právě na ruce....nic, jen zlatistý odlesk ušlechtilého moku Sorry, musel jsem, už je to trochu nuda, samé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Dnešní foto to není, ale nosím je pořád. Asi jsem vyléčen....co je to za povrch? PVD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 ...co je to za povrch? PVD?Přesně tak... Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Přesně tak... Odesláno z mého LG-D722 pomocí TapatalkParádní...jen nevím, jestli bych si zvyknul na ty "trojúhelníčky"...ale jinak fakt moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 To jo, elegantni jsou, ale v kolone je s nima nuda :-)Se tesim, az se Roman I zase vodvaze a koupi nejaky "poradny" hodinky.Ty vogo, já nevím. Já už na ty skopičiny moc nejsem. Jedině mě bere červ na nějaký Corum bubliny v limitce, ale ony jsou teď za šílený prachy. Takže tahám GS, Marathon a Igen. Já už nevím, co bych chtěl. Cca 60 ks na zápěstí napáchalo nevratné škody. Už se z hodinek neumím spontánně radovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Parádní...jen nevím, jestli bych si zvyknul na ty "trojúhelníčky"...ale jinak fakt moc hezké.Díky Zrovna trojuhelnikove indexy ke Kontiki proste patří. Nikdy jsem černé pvd na hodinkach nechtěl, ale nelituju, má to něco do sebe. Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Moony do trezoruSeamastery do prodejeTissoty na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 A jsme tu zas..Cim vic fotek sem davas, tim vic lituju, ze jsem je prodal...jsou paradni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Bulova Accutron II Snorkel na novem remeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) Jedna v tombedstyle... Dneska pěkně šajnilo... Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Roman I- to prejde, neboj.Potrebujes restart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Ono ani tak nejde o analýzu jako o reakci na fejky, kterýma se tu nikdo nechlubí ( tedy pokud dotyčný neví, že hodinky nejsou v pořádku....což je, předpokládám, Tvůj případ ) Hodinky mají původní strojek i pouzdro - pravda přechromované a co? Nevidím důvod, proč by se měly nazývat fejky. To je jako kdybych řekl, že máš padělaný auto, když si ho necháš přelakovat a dáš do něj aftermarket rádio (co by na to řekli chudáci tuneři). Nicméně pokud jsem svým příspěvkem s padělanými hodinkami urazil některé z místních puristů, tak se omlouvám - nebylo to záměrně . Asi se u mě záliba v hodinách ještě nepřerodila v posedlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Primky jsem předal dále já. Byly zakoupeny se všemi doklady s tím jak psal Adam, že pouzdro a strojek je původní, ostatní nové, více jsem neřešil, resp. předpokládal, že je možné tyto komponenty legálně koupit u výrobce. Škoda pánové, že jste už mě neupozornili, když jsem se v tomto vlákně chlubil, že se jedná o vámi nazvané fejky. No každopádně renovovaných hodinek ze stejného zdroje tu koluje více. Já mohu udělat pouze to, že až pojedu kolem, zastavím se u hodináře a trošku si s ním promluvím a uvidím co mi na to řekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Musim si k primkam vic nastudovat, ale pokud jsou nektere casti z parexa, tak je to fejk?Jinak ja porad honim duchy s VE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Jisteze ne. Tekl bych, ze to panove s tim zarazenim mezi fejky trochu prehnali. Jestli dobre vidim, tak financ rekl, ze cifernik je fejk ne cele hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Jisteze ne. Tekl bych, ze to panove s tim zarazenim mezi fejky trochu prehnali. Jestli dobre vidim, tak financ rekl, ze cifernik je fejk ne cele hodinky.přesne tak. Prehnana mi přijde reakce majitele.Podobných "renovaci" je hodně, o Igeny je zájem, pěkný kousky jsou drahý a oživení díky Parexo dilum vyjde na par kaček. A je z toho zajímavý zisk.v Prim vlaknech je dost informací a upozornění jak nenaletět, připadne je tady hodně zkušených ochotných členů, kteří před nákupem poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 A jinak: dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky