AndyAaron Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 1. 5. 2016 v 19:52, Vit napsal: Gratuluju, já myslel, že bereš u Eddieho jen hadry ... Diky Vite! Tentokrat jsem se pustil do vetsi akce
emef Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Už 2 tejdny mám skoro nonstop na ruce tydle hodinky na procházky po neprozkoumanejch místech, třeba na Šumavu mezi krávy.A jsou docela dobrý, musim říct. Kdybych si je koupil před těma asi čtyřma rokama, když jsem o nich začal přemejšlet, asi bych ušetřil dost peněz, ale zase bych si nevyzkoušel skoro 30 jinejch kousků a hlavně bych neměl tu pěknou velkou krabici, která se nikam nevejde.Jo, koupil jsem si Moony. Jsem velkej kluk, splnil jsem důležitou metu v životě pravýho chronomagora - mít hodinky dražší než auto. A pak teda taky mít doma tuhle klasiku klasik. Jak řiká Prischera esenci náramkovejch hodinek.Nikdy neříkej nikdy, ale tyhle si nechám. Fakt. Tak dobrou noc.
Vit Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:34, emef napsal: Už 2 tejdny mám skoro nonstop na ruce tydle hodinky na procházky po neprozkoumanejch místech, třeba na Šumavu mezi krávy.A jsou docela dobrý, musim říct. Kdybych si je koupil před těma asi čtyřma rokama, když jsem o nich začal přemejšlet, asi bych ušetřil dost peněz, ale zase bych si nevyzkoušel skoro 30 jinejch kousků a hlavně bych neměl tu pěknou velkou krabici, která se nikam nevejde.Jo, koupil jsem si Moony. Jsem velkej kluk, splnil jsem důležitou metu v životě pravýho chronomagora - mít hodinky dražší než auto. A pak teda taky mít doma tuhle klasiku klasik. Jak řiká Prischera esenci náramkovejch hodinek.Nikdy neříkej nikdy, ale tyhle si nechám. Fakt. Tak dobrou noc.Gratulace Matouši, sny se mají plnit.Čím je cesta k nim delší, tím více si jich člověk užije.
Locky Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:34, emef napsal: Už 2 tejdny mám skoro nonstop na ruce tydle hodinky na procházky po neprozkoumanejch místech, třeba na Šumavu mezi krávy.A jsou docela dobrý, musim říct. Kdybych si je koupil před těma asi čtyřma rokama, když jsem o nich začal přemejšlet, asi bych ušetřil dost peněz, ale zase bych si nevyzkoušel skoro 30 jinejch kousků a hlavně bych neměl tu pěknou velkou krabici, která se nikam nevejde.Jo, koupil jsem si Moony. Jsem velkej kluk, splnil jsem důležitou metu v životě pravýho chronomagora - mít hodinky dražší než auto. A pak teda taky mít doma tuhle klasiku klasik. Jak řiká Prischera esenci náramkovejch hodinek.Nikdy neříkej nikdy, ale tyhle si nechám. Fakt. Tak dobrou noc. Gratuluji! Takže k Alpinistům druhé definitivky?
Chorche Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:34, emef napsal: Už 2 tejdny mám skoro nonstop na ruce tydle hodinky na procházky po neprozkoumanejch místech, třeba na Šumavu mezi krávy.A jsou docela dobrý, musim říct. Kdybych si je koupil před těma asi čtyřma rokama, když jsem o nich začal přemejšlet, asi bych ušetřil dost peněz, ale zase bych si nevyzkoušel skoro 30 jinejch kousků a hlavně bych neměl tu pěknou velkou krabici, která se nikam nevejde.Jo, koupil jsem si Moony. Jsem velkej kluk, splnil jsem důležitou metu v životě pravýho chronomagora - mít hodinky dražší než auto. A pak teda taky mít doma tuhle klasiku klasik. Jak řiká Prischera esenci náramkovejch hodinek.Nikdy neříkej nikdy, ale tyhle si nechám. Fakt. Tak dobrou noc.Hezky napsáno. A moc gratuluju!Já dnes vyvětral Kontiki v Průhonicích. Ale na datum jsem zapomněl.
Filip.J Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:34, emef napsal: Už 2 tejdny mám skoro nonstop na ruce tydle hodinky na procházky po neprozkoumanejch místech, třeba na Šumavu mezi krávy.A jsou docela dobrý, musim říct. Kdybych si je koupil před těma asi čtyřma rokama, když jsem o nich začal přemejšlet, asi bych ušetřil dost peněz, ale zase bych si nevyzkoušel skoro 30 jinejch kousků a hlavně bych neměl tu pěknou velkou krabici, která se nikam nevejde.Jo, koupil jsem si Moony. Jsem velkej kluk, splnil jsem důležitou metu v životě pravýho chronomagora - mít hodinky dražší než auto. A pak teda taky mít doma tuhle klasiku klasik. Jak řiká Prischera esenci náramkovejch hodinek.Nikdy neříkej nikdy, ale tyhle si nechám. Fakt. Tak dobrou noc.Wow.
tano Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Chorche: pekne, Pruhonicky park mam rad a datum seridis pozdeji.
VintageLover Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:34, emef napsal: Už 2 tejdny mám skoro nonstop na ruce tydle hodinky na procházky po neprozkoumanejch místech, třeba na Šumavu mezi krávy.A jsou docela dobrý, musim říct. Kdybych si je koupil před těma asi čtyřma rokama, když jsem o nich začal přemejšlet, asi bych ušetřil dost peněz, ale zase bych si nevyzkoušel skoro 30 jinejch kousků a hlavně bych neměl tu pěknou velkou krabici, která se nikam nevejde.Jo, koupil jsem si Moony. Jsem velkej kluk, splnil jsem důležitou metu v životě pravýho chronomagora - mít hodinky dražší než auto. A pak teda taky mít doma tuhle klasiku klasik. Jak řiká Prischera esenci náramkovejch hodinek.Nikdy neříkej nikdy, ale tyhle si nechám. Fakt. Tak dobrou noc.Gratulace Matouši. Čekal jsem, kdy se s nima konečně vytasíš. Vítej v klubu.
michalval Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 2. 5. 2016 v 5:46, PetrJan napsal: ... V 2. 5. 2016 v 6:19, Dslabak napsal: Dobré ráno Moc zajímavý - a neprofláklý kousky!
michalval Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Já dnes tuctovky. Je s nima nuda - ale příjemná
SakalMarty Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak když je tady vlna Moonů, tak se taky zapojím Výjimečně na tahu
Kid_A Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 2. 5. 2016 v 7:49, SakalMarty napsal: Tak když je tady vlna Moonů, tak se taky zapojím Výjimečně na tahu pekne marty!!!
Doporučené příspěvky