HondzaX Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Tak jsem dnes vyvetral jedny starsi. Rucni natah. Nizka vyska. Minimalisticky design. Jo, mam je rad ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Trochu dřina, ale už tuším kolik asi je , ještě, že tam není ještě ručka na datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Tak to je slušnej rébus, tohle rozluštit už musí dát fušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Trochu dřina, ale už tuším kolik asi je , ještě, že tam není ještě ručka na datum Ty jsi ďábel A mohl bys mi tedy prozradit, kolik je na těch uměleckých hodinkách hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Vždyť je to obyč Unitas, to snad umí číst každý, ne ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Jako že je třičtvrtě na dvě? A že ty dvě ručky jsou vlastně jedna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 BALL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Kde se pivo vari, tam se dobre dari Sent from my iPhone using TapatalkPěkný. Kolem Hostivaru chodím každý ráno do práce, ale Moony jsem tam ještě neviděl . Celkově mě překvapuje, že tu na Kozinci nevídám víc hodinek. Vlastně kromě souseda nevím o nikom, na kom bych zahlédl něco alespoň trochu zavánějícího Chronomagem. V Hostivaru jsou často lidé z golfu, tam by se daly sbírat Breitlingy na kila . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Ja tam byl vcera poprve. A co me mrzi, nestihnul jsem kouknout na ruku hostu, ktery sedel vedle me. Nejakej Kellner Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 a jedna ČB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Premiera Vítej do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 @Maxel - to už je masovka jak Seiko nebo Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 (upraveno) Spolehlivy beasty.... Upraveno 25. května 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 @Maxel - to už je masovka jak Seiko nebo Rolex Nj, halt hodně muziky za málo peněz - jako Seiko teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Astromaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Tissotmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Dnes byly se mnou DOXY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Líbí se mi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Líbí se mi :-)Hmmm novinka??? Sedia ti skvelo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Hmmm novinka??? Sedia ti skvelo:-)Jo, mam je akorat, dik. Puvodne jsem dneska chtel prikoupit neco uplne jineho, ale trochu se zmenila situace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky