Sphinxx Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Dnes "racing styl" ... zkouším nový řemen, bohužel je mi to opět malé , takže jsou k dispozici, kdyby je někdo chtěl napište SZ, jinak půjdou do prodeje. Stav je super. Upraveno 24. května 2016 uživatelem Sphinxx
Vit Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Nemohl jsem je tam nechat:-) Zajímavé hoďky, dobrá volba, foť a dávej to sem. Prechazim na mensi rozmer.. Ty už roupama nevíš co si navléct na ruku ... Dnes to moc na chytání bronzu nebude, a nebo? Pěkné, M54? Dnes "racing styl" ... zkouším nový řemen, bohužel je mi to opět malé , takže jsou k dispozici, kdyby je někdo chtěl napište SZ, jinak půjdou do prodeje. Stav je super. Davide, ty si budeš muset prostě kupovat větší hodinky.Měl bys zkusit ty Zenithky, co má Sibiř, ty jsou jak kolo od vozu. -------------------------------- Někteří říkají, že jsou malé, ale mně stačí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. května 2016 uživatelem Vit
Kostra Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Tak snad už to na třetí pokus ťapka nahraje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jajar Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Tabák pauza a dobíjení ekodrajvů, na který jsem úplně zapomněl.
Jeronimo Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Safety First! Jsem dostal na ně díky tobě zase pořádnou chuť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Před chvílí se tudy prohnala pěkná bouřka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Ty jsou fakt pěkný )Díky Kubo, fakt se povedly. EDIT: Ale stejně půjdou z domu, vypadá to na Německo nebo USA. Upraveno 24. května 2016 uživatelem VintageLover
Exiztence Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Díky Kubo, fakt se povedly. EDIT: Ale stejně půjdou z domu, vypadá to na Německo nebo USA.Když jsem je viděl musel jsem se 2x podívat jestli to nejsou echt Sifferty :>
VintageLover Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) echt mají korunku nalevo a Heuer Autavia dial. EDIT: A 2 sčítače. Upraveno 24. května 2016 uživatelem VintageLover
Nestler Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Praha, Magistrala, stupen dopravy 4 Sent from my iPhone using Tapatalk
Lukyn77 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ještě si dovolím hodit sem. Čerstvě vybaleno, radost je velká ... Tímto děkuji Matoušovi, za info, že tenhle kousek existuje, když jsem si stěžoval, že SARBy mi nesedí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Májový deštíček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Bulery dorazily z lázní, aneb detailing by Maestro Jeronimo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ještě si dovolím hodit sem. Čerstvě vybaleno, radost je velká ... Tímto děkuji Matoušovi, za info, že tenhle kousek existuje, když jsem si stěžoval, že SARBy mi nesedí.Gratulace jsou TOP
Pavel K. Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Na střídačkudopoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. odpoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 ...na ruce mam prave Oris :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Gauss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky