Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Jo, vse je Kloubikovo a az jsem se stydel. Timto se mu jeste jednou verejne omlouvam, ze jsem mel s sebou jen sve cestovatelske Certiny. Priste toho vezmu vic.

Pod moonama jsou naprosto peckozni manualni Bulovy bicompax. Nadhernej vintazni kousek. S dovolenim pridam obrazek ciziho peri...

Díky, vypadají parádně!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konecne potapky u vody

Super, skoda jen, ze se tolik vlni ta voda.

Odkaz ke komentáři

Prvni Chronomag sraz v San Mateo, California. Zdravime s Kloubikem z thajske restaurace

Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla :)

A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...

Odkaz ke komentáři

Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla :)

A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...

Kloubik se zlobit nebude, ale ja jsem z toho smutnej Ale ok, tak teda druhej sraz
Odkaz ke komentáři

Snad bude ještě nějaké příště, jedno kde, a vynahradíme si to a probereme hodinky pořádně :) Váš seiko sraz vypadal podle fotek bombasticky a drozd je hukot, to bych chtěl vidět naživo.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...