Lukyn77 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Dnes potápky s OS MS Widle ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Dneska "black" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Konecne potapky u vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Jo, vse je Kloubikovo a az jsem se stydel. Timto se mu jeste jednou verejne omlouvam, ze jsem mel s sebou jen sve cestovatelske Certiny. Priste toho vezmu vic.Pod moonama jsou naprosto peckozni manualni Bulovy bicompax. Nadhernej vintazni kousek. S dovolenim pridam obrazek ciziho peri... Díky, vypadají parádně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 dnes po dlhsej dobe SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Konecne potapky u vodySuper, skoda jen, ze se tolik vlni ta voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Co to je za řemen?Perlon z Decowrist . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Léto muže začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Ty jsou famózní! (y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Ani som nevedel, ako rýchlo si viem obľúbiť človeka, ktorého nepoznám . Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Prvni Chronomag sraz v San Mateo, California. Zdravime s Kloubikem z thajske restauraceČlověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...Kloubik se zlobit nebude, ale ja jsem z toho smutnej Ale ok, tak teda druhej sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě... Že se blbě fotí věřím, ale oni se asi i blbě nosí, co? Tohle je hezký do vitríny .... no spíše do trezoru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Seiko? taky Seiko, ovšem v barokním hávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Člověče, pokud se kloubik nebude zlobit, tak už druhý - předběhl jsem tě v prosinci, ale pravdou je, že o hodinkách až tolik řeč nebyla A abych jenom neplkal, tak po Brightz Phoenix další hodinky s ptákem. Fotí se fakt blbě...Snad bude ještě nějaké příště, jedno kde, a vynahradíme si to a probereme hodinky pořádně Váš seiko sraz vypadal podle fotek bombasticky a drozd je hukot, to bych chtěl vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Seikokrasny kousek, moc ti slusi na pazoure:) Doufam, ze se o vikendu budes nudit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 krasny kousek, moc ti slusi na pazoure:) Doufam, ze se o vikendu budes nudit:)Vynasnažím se. ? taky Seiko, ovšem v barokním hávu Prácička. Pro sebe jsem si pořídil bicolory: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky