Vit Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Ručky i indexy jsou modřeny stejně, rozdílné odstíny na předchozích fotkách jsou dány dopadajícím světlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Jsem si mohl myslet,že jsou to zase nějaké nové LT /lehké topné / čti Lum Techy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Jsem si mohl myslet,že jsou to zase nějaké nové LT /lehké topné / čti Lum Techy :-) Když už musíš hledat nové významy LT, zkus třeba Luxury Timekeeper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Lüm-TecZajímavý kousek. Já od pátku tahám Military. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Jsou fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 LT M54attachment=608986:IMG_20160702_1010171.jpg] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Zkouším nový kousek, jsou menší, ale super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Zkouším nový kousek, jsou menší, ale super! Prý menší ...Prosimtě, co pod 48mm pro tebe není malé? .LT M54attachment=608986:IMG_20160702_1010171.jpg] Pěkné, ale chce to lepší světlo, pro ostatní: spíš to vypadá takto (podobný model - M54) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Vit: pusť mi ty "wloframy" a možná budu spokojený ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 díky Víte, amatérské foto mobilem, zkouším a učím se ... LT s černým cifrem na tvém fotu jsou M53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Slunicko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Na chvíli digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 díky Víte, amatérské foto mobilem, zkouším a učím se ... LT s černým cifrem na tvém fotu jsou M53 Před pár lety jsem nebyl o nic lepší.Máš pravdu, je to M53.Odstín toho hnědého číselníku by mě zajímal, zkus je nefotit přímo proti číselníku, ale mírně zešikma, někdy navečer, venku v polostínu, bude to lepší.Ze začátku je při focení někam polož a párkrát je obejdi, abys zjistil z kterého úhlu vypadají nejlíp. Já mám v bronzu B19 s vývoj patiny v čase můžeš sledovat ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Před pár lety jsem nebyl o nic lepší.Máš pravdu, je to M53.Odstín toho hnědého číselníku by mě zajímal, zkus je nefotit přímo proti číselníku, ale mírně zešikma, někdy navečer, venku v polostínu, bude to lepší.Ze začátku je při focení někam polož a párkrát je obejdi, abys zjistil z kterého úhlu vypadají nejlíp. Já mám v bronzu B19 s vývoj patiny v čase můžeš sledovat ZDE.Díky za rady Víte, tvoje vlákno znám a sleduju, B19 ti myslím zůstanou, máš je rád a totéž se týká wolframek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Traser Soldier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Toolwatche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Na chvíli digi WP_20160702_002.jpg Co ten svetr? Kde je třeba? Já tam jedu ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Když už musíš hledat nové významy LT, zkus třeba Luxury TimekeeperNemusel jsem hledat nové významy,zkrátka mě to tak napadlo.Vím,moc originální to není. Gratuluju k výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Nemusel jsem hledat nové významy,zkrátka mě to tak napadlo.Vím,moc originální to není. Gratuluju k výběru. Nemyslel jsem to zle, jen jsem se snažil najít hodinkový význam.Zatím nejsou moje, jen je fotím. Jsou ale super, bojím se, že mě chytnou za srdce a nebudu je schopen vrátit. Díky za rady Víte, tvoje vlákno znám a sleduju, B19 ti myslím zůstanou, máš je rád a totéž se týká wolframek.Ano, to jsou hodinky, ke kterým mám příběh.Ty z domu nepůjdou asi nikdy, stejně jako Certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky