davok Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Tak jsou zpatky doma. Cestou z prace jsem je vyzvedaval na Fedexu. A uz jdou vic jak hodinu, tak zatim dobry super! Snad budou tedy už v pořádku, ať dělají radost
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Vzhuru na letiste! přivez ňáký svočky ...
Návštěvník Strocek Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 (upraveno) Už to spolu kroutíme třetí rok a pořád spokojenost hovno třetí, už čtvrtej Upraveno 2. října 2016 uživatelem Strocek
Jupiter7 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Ano ja vsiml, ale me Soprod beha zatim dobre. Pro nove kupujici je to urcite +, vzhledem k poruchovosti Soprod.Já mám taky soprod, už ho jednou měnili a od té doby (cca 4 měsíce) vše ok. Tu etu bych ale bral, co se dá dělat.
Vit Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Prosím neber to zle, ale kopie designu slavných modelů vyhledáváš cíleně? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Já Glyciny: 1
siwi Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Opět s ot500, tentokrát kapky deště. Taky s kapkami: 2
Doporučené příspěvky