Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak ale nesmíš vyměnit ty hodinky... 

tak si je nechám no ... já už nic nepotřebuju .... jenom dožít

Odesláno (upraveno)

To je dobře.Na řemeni jsou fantastické :angel:

Tak, tak. 

:wub:

Proč se nedá? Co je špatnýho na tahu? Já si naopak obtížněji zvykám na řemeny...

Problém není vůbec v tahu, ale v obvodu mého zápěstí. 16,5 cm. Vlivem toho jsou hodinky větší/vyšší než bych chtěl. Nevypadá to moc dobře. Na řemenu je to příznivější. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Tyjo, to musí bejt optickej klam a jak občas na sebe v některejch věcech slýchávám - "to je psychický" :) Mám ruku max. 16,5, spíš míň a Moony považuju za jedny z nejpohodlnějších hodinek a to i na tahu.

A ať je i na co koukat:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tak, tak. 

Problém není vůbec v tahu, ale v obvodu mého zápěstí. 16,5 cm. Vlivem toho jsou hodinky větší/vyšší než bych chtěl. Nevypadá to moc dobře. Na řemenu je to příznivější. 

Odesláno

Kéž by to tak bylo jak píšeš. Ještě může být rozdíl ve tvaru zápěstí Lovečák vs. Vysočina. Mám spíš Lovečák, ale stejně to prostě není ono. Velikost hodinek je v pohodě, ovšem koncovky tahu délku lug to lug natahují. V nošení nepociťuji žádný diskomfort, ale když se na ně podívám, tak se mi to prostě nezdá. 

Odesláno

2Maxel: Co znamená "PAM nanečisto" - že by další oběť páně Mitákova elaborátu:rolleyes:

Já teda první roky manželce zkoušel namlouvat že ty "zas nové hodinky?" mám vlastně taky "jenom pučené na vyzkoušení", než mi doklaplo že depozici mých rezerv do tikajících hraček (místo do aut) akceptuje překvapivě vstřícně :whistling: ...ale mám za to že tuhle metu manželského poznání už jste taky úspěšně dosáhli  :speak_cool:

Jinak díky zahnutým nožkám a plochému dýnku Ti sedí poměrně pěkně - možná líp než mě donedávna ?GMT2 s plochýma bokama a odstávajícíma špičkama nožek... 

Odesláno
:D Maxeli, ty nejsi zrovna ustálenej, pokud jde o ideální velikost hodinek :) Buď nosíš "dámský" modely, nebo toto :)
Odesláno

@Radek124: Omylem jsem zkusil 560 a docela jsme se do sebe zakoukali. Na blind koupi to zatim neni, a tak sem schrastil jako-PAM a zkoušim, jestli to pude :)

@martar: Nj, typische blíženec - skoro v ničem typově nevyhraněn. Má to i svá pozitiva, skoro bez skrupulí si dokážu odůvodnit nákup jak těch dámských tak těch ušatých :)

@Andy: Nepleteš ;)

Jinak na ruce ucho a den 2.

0dffc6ef205486d43d24e37a22ff766a.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...