Návštěvník YPO Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Tak ale nesmíš vyměnit ty hodinky... tak si je nechám no ... já už nic nepotřebuju .... jenom dožít
pebe Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 ruka přítelkyně, hodinky taky nejsou moje, no co už a guma jí stačí, ale má to zapnuté na poslední dírku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 (upraveno) To je dobře.Na řemeni jsou fantastické Tak, tak. Proč se nedá? Co je špatnýho na tahu? Já si naopak obtížněji zvykám na řemeny...Problém není vůbec v tahu, ale v obvodu mého zápěstí. 16,5 cm. Vlivem toho jsou hodinky větší/vyšší než bych chtěl. Nevypadá to moc dobře. Na řemenu je to příznivější. Upraveno 26. října 2016 uživatelem Jeronimo
Radik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Tyjo, to musí bejt optickej klam a jak občas na sebe v některejch věcech slýchávám - "to je psychický" Mám ruku max. 16,5, spíš míň a Moony považuju za jedny z nejpohodlnějších hodinek a to i na tahu. A ať je i na co koukat: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak, tak. Problém není vůbec v tahu, ale v obvodu mého zápěstí. 16,5 cm. Vlivem toho jsou hodinky větší/vyšší než bych chtěl. Nevypadá to moc dobře. Na řemenu je to příznivější.
Jeronimo Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Kéž by to tak bylo jak píšeš. Ještě může být rozdíl ve tvaru zápěstí Lovečák vs. Vysočina. Mám spíš Lovečák, ale stejně to prostě není ono. Velikost hodinek je v pohodě, ovšem koncovky tahu délku lug to lug natahují. V nošení nepociťuji žádný diskomfort, ale když se na ně podívám, tak se mi to prostě nezdá.
Maxel Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Když už jsme u té velikosti... PAM nanečisto, den 1. Na konci bude buď PAM560 nebo nic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 2Maxel: Co znamená "PAM nanečisto" - že by další oběť páně Mitákova elaborátu? Já teda první roky manželce zkoušel namlouvat že ty "zas nové hodinky?" mám vlastně taky "jenom pučené na vyzkoušení", než mi doklaplo že depozici mých rezerv do tikajících hraček (místo do aut) akceptuje překvapivě vstřícně ...ale mám za to že tuhle metu manželského poznání už jste taky úspěšně dosáhli Jinak díky zahnutým nožkám a plochému dýnku Ti sedí poměrně pěkně - možná líp než mě donedávna ?GMT2 s plochýma bokama a odstávajícíma špičkama nožek...
martar Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Maxeli, ty nejsi zrovna ustálenej, pokud jde o ideální velikost hodinek Buď nosíš "dámský" modely, nebo toto
AndyAaron Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 "Pam nanecisto" a Marina Militaire na cifru, to jsou celkem jasne indicie. Nebo se pletu?
pebe Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Vůbec se jim nechce z ruky - vzniká závislost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 @Radek124: Omylem jsem zkusil 560 a docela jsme se do sebe zakoukali. Na blind koupi to zatim neni, a tak sem schrastil jako-PAM a zkoušim, jestli to pude @martar: Nj, typische blíženec - skoro v ničem typově nevyhraněn. Má to i svá pozitiva, skoro bez skrupulí si dokážu odůvodnit nákup jak těch dámských tak těch ušatých @Andy: Nepleteš Jinak na ruce ucho a den 2.
huhu4d Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Nechapem ze ich tu na fore nieje viac. Paradzina ako sa hovori u nas na vychode...
Akam Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 001 v Brně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Povedly se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomtur Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Na ruke furt... tak dnes pre zmenu tiež modrá
Radek.VV Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Ráno na Solani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2016 uživatelem Radek.VV
walter10 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Vypadly na mě z šuplíčku, tak jsem je nasadil a dobrý. Seiko fakt umělo- a umí- fantastický odstíny modré... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky