Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

AKUC: moc pekny, musi byt pohodlne, vid?

Koukal jsem, ze maji vice variant. Zaujala me

: bily cifr a pozlacene indexi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak to je kok-otská fotka tak to beriem ale čo to má kua spoločné s birmovkou, ktorú aj tak nemám?

nemyslel som technicku kvalitu :) ten tah z toho zloz, to tam vobec nepasuje. kazdy sme to raz vyskusali, ale naco sa tym chvalit, ze.. :)

k tym fotkam: no kazdy (praktizujuci katolik) ich ma, ale nikto ich nikomu neukazuje viac nez raz.. stojis v obleku po starsom bratovi, tvaris sa vazne, ktosi ta zozadu osahava po pleciach, a Mikulas ti maze na celo nejaku runu.. ja by som na to spravil online app, uploadnes svoju tvar a urobi ti sadu dolezitych fotiek: birmovka, svadba, promocia.. naklikas si skolu, kostol, miesto svadby, vyberies VIP knaza, svedkov, zname tvar do obecenstva... za biskupa 100e, za papeza 1000e..  kua ja asi idem urobit pitch deck.  

Odkaz ke komentáři

Něco pro lepší náladu po ránu. "Oprášené" Dark Side a superstrojovna 9300 :) .

Tano@Jenik - děkuji, jsou opravdu podařené. Keramika má velké kouzlo, alespoň pro mě určitě.

Maxel - moc hezké hodiny Radku (RAF)

Nádhera Davide. Jaký mají průměr, že ti tak sedí? Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

AKUC: moc pekny, musi byt pohodlne, vid?

Koukal jsem, ze maji vice variant. Zaujala me

: bily cifr a pozlacene indexi.

TANO : ano sú pohodlné, prekvapili ma, dlho som váhal vlastne som objednával na slepo, sú rôzne varianty aj bicolor (taky mi vrtali hlavou), je vonku už aj II. verzia ale tí mi nepáčia až tak. V tejto cene máš len SARB (035ky budú asi nasledujúce) ktoré sú fajn ale swiss nemáš veľký výber , možno epos a vyššie AT a EXP1 takže môžu dať veľa inšpirácií o pár levelov vyššie, sú jednoducho univerzálky aj k jeans aj do divadla alebo na večierok (kam by som nebral ani SUB) ... tak toľko o pocitoch. Ináč prajem všetkým pohodové sviatky :newyear:

Odkaz ke komentáři

Áno uznávam, že ten tah ich degraduje ale zdaleka nie som prvý, kto tu tie isté hodinky fotí viackrát. Mám už chvalabohu len jedny hodinky, tak pridávam fotky, ktoré mám momentálne na ruke. A buď si istý, že tým nenaháňam príspevky:-)

nemyslel som technicku kvalitu :) ten tah z toho zloz, to tam vobec nepasuje. kazdy sme to raz vyskusali, ale naco sa tym chvalit, ze.. :)

k tym fotkam: no kazdy (praktizujuci katolik) ich ma, ale nikto ich nikomu neukazuje viac nez raz.. stojis v obleku po starsom bratovi, tvaris sa vazne, ktosi ta zozadu osahava po pleciach, a Mikulas ti maze na celo nejaku runu.. ja by som na to spravil online app, uploadnes svoju tvar a urobi ti sadu dolezitych fotiek: birmovka, svadba, promocia.. naklikas si skolu, kostol, miesto svadby, vyberies VIP knaza, svedkov, zname tvar do obecenstva... za biskupa 100e, za papeza 1000e.. kua ja asi idem urobit pitch deck.

Upraveno uživatelem brumko
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...