Maxel Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Já myslel novinka u Tebe Já už Moony asi vzdal, i ty klasické jsou když už, tak hraniční. Jedině reduced, ale tam mi zas neštimuje automat. Každopádně gratulace, jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 To su asi prve " co -axial "co tu vidim Tieto omegy celkovo su moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ne, ne, je to stará dobrá časomíra, žádná novinka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 To su asi prve " co -axial "co tu vidim Tieto omegy celkovo su moc fajnPokud vím, měly by tu být čtvery . Ať už nespamuju, tak poslední starší fotka, ale má oblíbená . OmegaALS . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Miniaturny zraz Prešov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 tak už sa ligoce / třpytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Už týždeň na ruke, Roamer Saturn, sadli sme si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Blby svetlo,stary hodinky,ale jako good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 tak toto je horsie ako fotka z birmovkyak to je kok-otská fotka tak to beriem ale čo to má kua spoločné s birmovkou, ktorú aj tak nemám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 AKUC: moc pekny, musi byt pohodlne, vid?Koukal jsem, ze maji vice variant. Zaujala me : bily cifr a pozlacene indexi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jedna večerní čekačka na pizzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 TH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 ak to je kok-otská fotka tak to beriem ale čo to má kua spoločné s birmovkou, ktorú aj tak nemám? nemyslel som technicku kvalitu ten tah z toho zloz, to tam vobec nepasuje. kazdy sme to raz vyskusali, ale naco sa tym chvalit, ze.. k tym fotkam: no kazdy (praktizujuci katolik) ich ma, ale nikto ich nikomu neukazuje viac nez raz.. stojis v obleku po starsom bratovi, tvaris sa vazne, ktosi ta zozadu osahava po pleciach, a Mikulas ti maze na celo nejaku runu.. ja by som na to spravil online app, uploadnes svoju tvar a urobi ti sadu dolezitych fotiek: birmovka, svadba, promocia.. naklikas si skolu, kostol, miesto svadby, vyberies VIP knaza, svedkov, zname tvar do obecenstva... za biskupa 100e, za papeza 1000e.. kua ja asi idem urobit pitch deck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Něco pro lepší náladu po ránu. "Oprášené" Dark Side a superstrojovna 9300 . Tano@Jenik - děkuji, jsou opravdu podařené. Keramika má velké kouzlo, alespoň pro mě určitě. Maxel - moc hezké hodiny Radku (RAF)Nádhera Davide. Jaký mají průměr, že ti tak sedí? Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 AKUC: moc pekny, musi byt pohodlne, vid?Koukal jsem, ze maji vice variant. Zaujala me: bily cifr a pozlacene indexi.TANO : ano sú pohodlné, prekvapili ma, dlho som váhal vlastne som objednával na slepo, sú rôzne varianty aj bicolor (taky mi vrtali hlavou), je vonku už aj II. verzia ale tí mi nepáčia až tak. V tejto cene máš len SARB (035ky budú asi nasledujúce) ktoré sú fajn ale swiss nemáš veľký výber , možno epos a vyššie AT a EXP1 takže môžu dať veľa inšpirácií o pár levelov vyššie, sú jednoducho univerzálky aj k jeans aj do divadla alebo na večierok (kam by som nebral ani SUB) ... tak toľko o pocitoch. Ináč prajem všetkým pohodové sviatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Áno uznávam, že ten tah ich degraduje ale zdaleka nie som prvý, kto tu tie isté hodinky fotí viackrát. Mám už chvalabohu len jedny hodinky, tak pridávam fotky, ktoré mám momentálne na ruke. A buď si istý, že tým nenaháňam príspevky:-)nemyslel som technicku kvalitu ten tah z toho zloz, to tam vobec nepasuje. kazdy sme to raz vyskusali, ale naco sa tym chvalit, ze.. k tym fotkam: no kazdy (praktizujuci katolik) ich ma, ale nikto ich nikomu neukazuje viac nez raz.. stojis v obleku po starsom bratovi, tvaris sa vazne, ktosi ta zozadu osahava po pleciach, a Mikulas ti maze na celo nejaku runu.. ja by som na to spravil online app, uploadnes svoju tvar a urobi ti sadu dolezitych fotiek: birmovka, svadba, promocia.. naklikas si skolu, kostol, miesto svadby, vyberies VIP knaza, svedkov, zname tvar do obecenstva... za biskupa 100e, za papeza 1000e.. kua ja asi idem urobit pitch deck. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Nádhera Davide. Jaký mají průměr, že ti tak sedí?Děkuji, mají 44, respektive 44,5mm, abych byl přesný a sedí perfektně. Především na tom Natu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Staré dobré Colty a Steelfishe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 THJaký to je rok prosím tě? Krásné TH :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky