Max David Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Skvělý hodinky měl jsem je proste peckaDíky:-) Jsou super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dobré ránko. Pohodička u kávičky po dlouhé noci.....Davide, pridam k Tobe jedny upatlany titanovy Pamy :-), jinak keramika je paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Expy se přetěsňují, tak tento týden masteruju speedSpeed máš super, mne dorazili SARB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dnes poprvé na ruce a vypadá to na dlouhý let ...Velmi pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Speed máš super, mne dorazili SARBDiky. Sarby jsou trefa do cerneho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Vit- na tve fotky se divam moc rad. Smekam pomyslnej klobouk, fotis skvele. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dnes poprvé na ruce a vypadá to na dlouhý let ...Parádní jsou! Ale to už jsem ti psal Ať slouží a dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dnes v 16:00 jsem přezul z Bulovy na Amfibii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dnes poprvé na ruce a vypadá to na dlouhý let ...Parada Luky, vypadaji skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Dnes poprvé na ruce a vypadá to na dlouhý let ...Jsou krásný.Kdyby tě omrzely, dej vědět Bral jsi je tady, nebo se dají někde pořídit líp ? Když tak SZ, dík. Upraveno 22. března 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dobre:-) Pekelny stroj Paradne ti to ladi ke kalhotam. Slusnej pristroj. Díky, pánové Sladění s kalhotami je jen náhoda, původně jsem neplánoval, že bych je šel dneska vyzvednout.Každopádně mě překvapily. Koupil jsem je jen tak, nevěděl jsem, co čekat, ale jsou hodně zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Mají koule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Mají koule...Tieto som mal fakt rad ale dnešný nový prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Lukyn...moc pekne Alpiny Gratulace, vypadají fantasticky. Přidávám se k zástupu gratulantů. Velmi pekne! Parádní jsou! Ale to už jsem ti psal Ať slouží a dělají radost! Parada Luky, vypadaji skvele Jsou krásný.Kdyby tě omrzely, dej vědět Bral jsi je tady, nebo se dají někde pořídit líp ? Když tak SZ, dík. Pánové, moc děkuju, jsem z nich opravdu nadšený. Dá se říci, že po roce zde jsem konečně našel hodinky, které mi nejen sednou na ruce, ale s kterými se od první chvíle plně ztotožňuji.Ještě před 14dny bych neřekl, že dalšími budou pilotky, byl jsem přesvědčenej, že ty rozhodně nepotřebuju :-) Tak ještě jedna dnešní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No i me si prekvapil, kazdopadne gratuluju a myslim ze ti budou sedet. Budu se tesit na fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Retro Nádhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Mají koule... To sou korunky, ty voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Dva mesice cekani....stalo to za to... Upraveno 22. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Parada! Asi nutne budu muset na sluzebku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky